koncert u domu mladih

Marko Louis 23. novembra u Sarajevu

Zabava22.10.18, 11:56h

Marko Louis 23. novembra u Sarajevu
Poslije uspješnih albuma “SHINE ON ME” i “BESKRAJ” Marko Louis je izdao svoj treći samostalni album pod nazivom “EURIDIKA” koji će, pored svojih starih pjesama, predstaviti i nove pjesme uživo sa bendom na ovoj turneji

 

Markova regionalna turneja pod nazivom Beskraj Tour by Barcaffe se nastavlja i Sarajevo je grad koji ne smije da se zaobiđe. Koncert će održati u Domu mladih 23. novembra u 21 sat.

 

Poslije uspješnih albuma “SHINE ON ME” i “BESKRAJ” Marko Louis je izdao svoj treći samostalni album pod nazivom “EURIDIKA” koji će, pored svojih starih pjesama, predstaviti i nove pjesme uživo sa bendom na ovoj turneji.

 

Novi album sadrži 12 pjesama među kojima su tri dueta. Publika je već ovog ljeta imala priliku da čuje dvije nove pjesme koje su se našle na novom albumu i to su naslovna pjesma EURIDIKA i singl KAD JE NOĆ. 

 

Marko je na novom albumu sarađivao opet sa Sarajevakim umjetnicima i autorima. Snimio je treći duet SANJAO SAM sa autentičnim  Božom Vrećom. Poslije pjesme KABADAHIJA u kolaboraciji sa Helem Nejse, Marko nastavlja saradnju sa mladom sarajevskom grupom sa novom pjesmom pod nazivom IDI. Marko takođe nastavlja saradnju sa sarajevskim autorom Adnanom Šaranom iz grupe Skroz i na albumu predstavlja pjesmu SVEMIR za koju se Adnan potpisuje kao autor teksta i muzike. Aranžman za novu pjesmu ŠANKOVI radio je mladi producent Mak Kulenović (Makhi Beatz) takođe iz Sarajeva.

 

Novi album je dostupan na svim mizičkim servisima, Youtube i u izabranim CD šopovima.

 

Prodaja ulaznice:

 

www.kupikartu.ba prodajna mesta ili onlajn na

http://www.kupikartu.ba/karte/event/3890/marko-louis

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!