Jedna od tačaka i Aluminij

Nastavlja se blokada institucija: Ministri iz HDZ-a se neće pojaviti na sjednici Vlade FBiH?

Front19.10.18, 08:44h

Nastavlja se blokada institucija: Ministri iz HDZ-a se neće pojaviti na sjednici Vlade FBiH?
Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću sa 158. sjednice Federalne vlade dostavit će saopćenje za javnost. O konačnom dnevnom redu sjednice javnost će biti obaviještena nakon što ga Vlada FBiH utvrdi

 

U sjedištu Vlade Federacije BiH u Sarajevu danas će, s početkom u 09.00 sati, biti održana 158. redovna sjednica Vlade FBiH. 

 

Kako je najavljeno iz Ureda za informiranje Vlade FBiH u 12.00 sati bit će održana pres-konferencija na kojoj će biti prezentirane najznačajnije odluke sa sjednice. 

 

Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću sa 158. sjednice Federalne vlade dostavit će saopćenje za javnost. O konačnom dnevnom redu sjednice javnost će biti obaviještena nakon što ga Vlada FBiH utvrdi.

 

Prema nezvaničnim informacijama, ministri ove stranke se neće pojaviti na današnjoj sjednici na kojoj se, između ostalog, trebalo raspravljati o katastrofalnom stanju u Aluminiju.

 

 

 

(Fena/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još