VIDEO/ Navodno se prije eksplozije čuli i pucnji

Velika eksplozija na fakultetu na Krimu: Najmanje desetoro mrtvih, specijalci na licu mjesta

Hronika17.10.18, 12:52h

Velika eksplozija na fakultetu na Krimu: Najmanje desetoro mrtvih, specijalci na licu mjesta
Bezbjednosne službe su navele da je deset osoba poginulo, a oko 40 povrijeđeno. Prema drugim izvorima, povrijeđenih ima oko 50

 

Najmanje deset osoba je poginulo, a više desetina povređeno u snažnoj eksploziji u jednom koledžu u gradu Kerč na Krimu.

 

RIA Novosti je prenijela da Nacionalni antiteroristički komitet saopštio da je eksploziju uzrokovala neka eksplozivna naprava i da stručnjaci Federalne bezbjednosne službe vrše istragu na licu mjesta. Kako piše Sputnjik, u toku je potraga za mogućim osumnjičenima. Prema nekim izvorima, prije eksplozije su se čuli i pucnji.

 

Prethodno je rečeno da je curenje gasa unutra kantine koledža moguć uzrok eksplozije, prenijeli su lokalni mediji koji se pozivaju na svjedoke.

 

Bezbjednosne službe su navele da je deset osoba poginulo, a oko 40 povrijeđeno. Prema drugim izvorima, povrijeđenih ima oko 50.

 

Na licu mjesta se nalazi veliki broj vozila hitne pomoći i vatrogasaca, a u bolnicu je odvedeno 18 osoba.

 

Eksplozija je odjeknula u popodnevnim satima po lokalnom vremenu.

 

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!