U kasnim noćnim satima

'Makljaža' u 'Akademiji' na Ilidži: Tri osobe završile sa teškim tjelesnim povredama

Hronika15.10.18, 11:39h

'Makljaža' u 'Akademiji' na Ilidži: Tri osobe završile sa teškim tjelesnim povredama
Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, kao i pronalasku još jedne osobe čiji identitet je poznat policijskim službenicima

 

Tri osobe teško su povrijeđene u tučnjavi koja se dogodila u noći sa subote na nedjelju u ugostiteljskom objektu na Ilidži.

 

Kako je saopćeno iz MUP-a Kantona Sarajevo, u nedjelju u 03:00 sata, obaviješteni su da je u ugostiteljskom objektu "Akademija" u ulici Mala aleja na Ilidži došlo do tučnjave između više osoba.

 

- Tom prilikom su povrijeđeni A. A. (1984.), A. A. (1987.) i I. M. (1995.). Povrijeđenima je ljekarska pomoć ukazana u UKC u Sarajevu, gdje im je ljekar konstatovao teške tjelesne povrede - navode iz policije.

 

O svemu je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

 

Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, kao i pronalasku još jedne osobe čiji identitet je poznat policijskim službenicima.

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!