vukota govedarica odlučno

Nema pregovora s režimom! Dolazim na Trg Krajine!

Front14.10.18, 13:56h

Nema pregovora s režimom! Dolazim na Trg Krajine!
"Hoću jasno da poručim građanima RS da s režimom, vođom režima i diktatorom nema pregovora. Ovi izbori su pokradeni i to narod u Republici Srpskoj zna", kazao je Govedarica, odbacujući mogućnost bilo kakvog dogovora s režimom


Predsjednik SDS i kandidat za predsjendika Republike Srpske Vukota Govedarica ponovio je sinoć u izjavi BN TV da s režimom nema pregovora i da su izbori pokradeni. Dolazi na Trg Krajine gdje će se obratiti građanima Banjaluke i Republike Srpske.

 

"Hoću jasno da poručim građanima RS da s režimom, vođom režima i diktatorom nema pregovora. Ovi izbori su pokradeni i to narod u Republici Srpskoj zna", kazao je Govedarica, odbacujući mogućnost bilo kakvog dogovora s režimom.

 

"Mene nikakve funkcije ne zanimaju. Želim da pobijedi volja naroda. Spinovi i laži režimskih medija me ne interesuju. Evidentno lažima i spinovima pokazuju da su u strahu za ono što su uradili i za ono što se nalazi u vrećama. Mene interesuje pobjeda naroda i da se utvrdi istina šta se desilo na ovim izborima. Vjerujem da sam predsjednik Republike Srpske i niko mi neće pobjedu oteti i ono što želim jeste da utvrdim istinu", kazao je Govedarica.

 

(BNTV, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!