video/ kako se osjeća kao medijski 'najzlostavljanija' osoba na svijetu

Ekskluzivni intervju na koji se čekalo: Melania priznala voli li Donalda ili...

Showbizz13.10.18, 11:39h

Ekskluzivni intervju na koji se čekalo: Melania priznala voli li Donalda ili...
Također se osvrnula i na svoj brak s Donaldom Trumpom, za koji su mnogi govorili da je iz interesa

 

O ekskluzivnom intervjuu Melanie Trump za ABC News priča se već danima, a kako je najavljeno nije bilo zabranjenih pitanja. Snimljen je za vrijeme njene posjete Africi, a kako je najavljeno specijalni intervju trebao je biti pušten sinoć u 22 sata, ali svako malo otkrivaju se novi detalji iz njega. Za početak Prva dama SAD-a izjavila je kako se osjeća kao najzlostavljanija osoba  na svijetu, i to sve zbog natpisa u medijima o njoj.

 

Također se osvrnula i na svoj brak s Donaldom Trumpom, za koji su mnogi govorili da je iz interesa, ali je ona odbacila sve optužbe. Na pitanja o suprugu i da li ga voli samo je kratko odgovorila, a i osvrnula se na njegove afere.


 
-Da, mi smo dobro. Sve ostalo su tračevi. Mediji ne govore uvijek istinu. Ja sam vrlo snažna, znam koji su moji prioriteti – kazala je Melania.

 

 

– Ja sam majka i Prva dama i imam mnogo važnijih stvari koje moram napraviti i o kojima moram razmišljati. Ne brinem se oko toga niti previše razmišljam o tome – hladno je odgovorila o suprugovim aferama.

 

Podsjećamo vas kako se o Donaldovim aferama počelo pričati tek nakon što je porno glumica Stormy Daniels u svojoj knjizi „Potpuno razotkrivanje“ detaljno opisala vezu s njim.

 

Nekadašnja slovenska manekenka, a sada Prva dama SAD-a, kazala je kako joj je bilo neugodno i čitati i slušati takve stvari, ali je i brzo dodala kako jako dobro razlikuje šta je istina a šta laž.

 

Iako se treba sačekati cijeli intervju, mnogi su ga već počeli kritikovati.

 

 

(Azramag.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!