video/ da vam se srce stisne od muke

Mučan susret Dragičevića i Lepira: Otac zgužvao fotografiju sa sinom i stavio je u usta, a tužilac...

Hronika13.10.18, 09:00h

Mučan susret Dragičevića i Lepira: Otac zgužvao fotografiju sa sinom i stavio je u usta, a tužilac...
Dok su se advokati obraćali novinarima, ispred Okružnog javnog tužilaštva bio je i otac stradalog mladića Davor Dragičević i članovi grupe "Pravda za Davida", koji su držali fotografije stradalog mladića prije i nakon ubistva

 

Nakon sastanka članova advokatskog tima i glavnog tužioca banjalučkog Okružnog javnog tužioca Želimira Lepira, Nobilo je precizirao da se istražuju svi pravci, ali da za sada ne mogu iznositi detalje.

 

I advokatica iz Srbije Zora Dubočanin Nikodinović je istakla da su na dobrom putu i da očekuju da će se rasvijetliti ovo ubistvo i doći do sudskog epiloga.

 

Dodala je da i tužilac u ovom predmetu Dalibor Vrećo želi da se riješi slučaj.

 

Dok su se advokati obraćali novinarima, ispred Okružnog javnog tužilaštva bio je i otac stradalog mladića Davor Dragičević i članovi grupe "Pravda za Davida", koji su držali fotografije stradalog mladića prije i nakon ubistva - piše N1

 

Nakon sastanka, Dragičević se "suočio" sa glavnim tužiocem licem u lice kada je uzeo fotografiju svog sina, zgužvao je i stavio u usta.

 

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još