'Lice mi je bilo uništeno'

Srpsku manekenku i bivšu djevojku Damira Džumhura osuđuju zbog operacija, a ovo je istina o paklu koji je preživjela

Showbizz10.10.18, 20:51h

Srpsku manekenku i bivšu djevojku Damira Džumhura osuđuju zbog operacija, a ovo je istina o paklu koji je preživjela
Javnost to nije znala jer sam htjela da sakrijem. Čini mi se da sada treba da pričam o tome, počela je svoju ispovijest Dejana Živković

 

Srpska manekenka Dejana Živković u nekoliko navrata našla se na udaru komentara da je estetski korigovala određene dijelove lica. Međutim, ona je sada otkrila o čemu je zapravo riječ i pomenula da je imala udes prije dvije godine kada joj je lice bilo smrskano.

 

- Javnost to nije znala jer sam htjela da sakrijem. Čini mi se da sada treba da pričam o tome. Imala sam udes prije dvije godine i nisam bila nekoliko nedjelja u gradu jer je trebalo da se oporavim. Lice mi je bilo malo.... imala sam hematome... lice mi je bilo poprilično uništeno s jedne strane - rekla je Dejana za "Ekskluziv" i dodala:

 

- To se sada smirilo i zbog toga sam morala da pravim da obje strane izgledaju isto. Tako da je to jedan od razloga zašto to izgleda tako neprirodno. Rekli su da će sve to da se smiri. Ja to i dalje osjećam i vidim, a očigledno vide i drugi koji govore da sam nešto radila - istakla je Živković.

 

Dosta mi je više da slušam priče poput: "Vidi šta je radila sa jagodicama". Znam šta stoji iza toga i zašto sam morala da izjednačavam - iskrena je Dejana.

 

dejana-zivkovic

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!