MUP KS moli građane da pomognu u identifikaciji

Poznajete li teško povrijeđenog muškarca? Pješak nakon udesa prebačen na KCUS, bori se za život

Hronika10.10.18, 18:22h

Poznajete li teško povrijeđenog muškarca? Pješak nakon udesa prebačen na KCUS, bori se za život
Nesreća se dogodila u 12.25 sati, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Sarajevo koji je okončan oko 15.30 sati, potvrdila je za Fenu glasnogovornica MUP-a Suvada Kuldija

 

Na magistralnom putu M-18 Sarajevo-Tuzla, u mjestu Donji Hotonj, u sarajevskoj općini Vogošća, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povrijeđen pješak starosti između 30 i 35 godina, a zadobio je teške tjelesne povrede opasne po život.

 

Unesrećeni je odmah prebačen u Kliniku urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, ali iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo još uvijek nisu utvrdili identitet ovog muškarca.

 

Nesreća se dogodila u 12.25 sati, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Sarajevo koji je okončan oko 15.30 sati, potvrdila je za Fenu glasnogovornica MUP-a Suvada Kuldija.

 

- Uprava policije moli građane da pomognu u identifikaciji nastradale osobe koja je imala donji dio trenerke crne boje s natpisom "trenhill", gornji dio trenerke plave boje s natpisom "puma" na prednjoj strani, dok je na zadnjoj strani ispisano "volley" - istaknula je Kuldija, dodajući da je on na sebi imao duboke patike sive boje, s bijelom đonom.

 

U periodu trajanja uviđaja u potpunosti je bio obustavljen saobraćaj na putu M-18, koji je nakon 16.30 normaliziran, ali to je uzrokovalo velike gužve na ovom magistralnom putu.

 

(FENA/Foto: Ilustracija/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!