Moralni pobjednik

Da li je Radončić nakon izbora završio na aparatima u ordinaciji dr. Kacile: Iz SBB-a pojašnjavaju...

Front10.10.18, 15:40h

Da li je Radončić nakon izbora završio na aparatima u ordinaciji dr. Kacile: Iz SBB-a pojašnjavaju...
Režim na svaki način sada želi da skrene pažnju s neviđene izborne krađe koju je počinio, saopćeno je iz SBB-a

 

Portal Slobodna Bosna danas je objavila da je lider SBB-a Fahrudin Radončić jučer "završio na aparatima" kod kardiohirurga prof. dr. Mirsada Kacile.

 

- Očajan izborni rezultat ozbiljno je uzdrmao utemeljitelja koji je jučer veći dio dana proveo u privatnoj ordinaciji svog prijatelja i partijskog kolege, kardiohirurga, Mirsada Kacile, koja je smještena u zgradi Opće bolnice 'Dr. Abdulah Nakaš' u Sarajevu. Nekoliko mjeseci pred izbore, Radončić je imao ozbiljne probeme sa srcem, pa je u jednom trenutku razmišljao da se uopće ne kandidira na izborima te da u bitku za Predsjedništvo BiH pošalje Adisu Omerbegović-Arapović - objavila je Slobodna Bosna.

 

Na pisanje ovog portala brzo je reagovao Press-centar Saveza za bolju budućnost BiH, saopštivši da je 'zdravlje Fahrudina Radončića odlično'.

 

- To, uostalom, potvrđuje i podatak da je u 60 dana predkampanje i oficijelne kampanje prešao više od 10.000 kilometara i održao više od 100 tribina ili druženja na kafi s građanima diljem Federacije. To je iz medijskih izvještaja mogla vidjeti cijela javnost i hiljade ljudi koji su prisustvovali skupovima. Takav psihofizički napor može izdržati samo izuzetno zdrava osoba. Zato treba reći da režim na svaki način sada želi da skrene pažnju s neviđene izborne krađe koju je počinio - saopćeno je iz SBB-a.

 

- Režim je bolestan, kao i novinar Senad Avdić. Jedino je on na aparatima zbog iznimno teške plućne bolesti. Zaista je žalosno da takvo njegovo stanje neko zloupotrebljava za plasiranje već otrcanih dezinformacija na račun Radončićevog zdravlja, jer se to čini već desetak godina od istog naručioca i spomenutog medijskog izvršioca. No, unatoč izbornoj krađi o kojoj govore i intelektualci i političari iz različitih stranaka, Radončić u punom kapacitetu, iz opozicije, ostaje na raspolaganju građanima BiH, i dalje će predano raditi na pokretanju ove zemlje prema EU i NATO integracijama te ekonomskom razvoju i prosperitetu BiH.

 

I, na kraju, osjeća se moralnim izbornim pobjednikom nad kradljivcima koji će nastaviti da drže BiH na evropskom i civilizacijskom dnu - saopćeno je iz SBB-a.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još