Oglasila se nakon izbora

Bijesna Hana Hadžiavdagić napala penzionere: Treba im zakonom zabraniti da glasaju, a mlade kazniti sa 500 eura!

Showbizz08.10.18, 12:22h

Bijesna Hana Hadžiavdagić napala penzionere: Treba im zakonom zabraniti da glasaju, a mlade kazniti sa 500 eura!
53,26% naroda u BiH glasalo, od toga garantujem 90% penzionera i onda se čudite rezultatima. Oni uvijek glasaju isto, po navici, napisala je ljutita Hana

 

Voditeljica i influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković oglasila se jutros na društvenim mrežama o rezultatima općih izbora u BiH:

 

- Još jednom dokazano da penzionerima zakonom treba zabraniti mogućnost glasanja. Glasao si 50 i više godina i evo gdje si nas doveo, odeš u penziju gubiš pravo glasa jer je red na mladim ljudima koji bi u tom slučaju MORALI izaći na izbore. Kažem morali jer bih i za to uvela novčanu kaznu 500€! Ako ne radiš, radi netko u porodici pa njemu sjedne ovrha! Pa ti ne glasaj! 53,26% naroda u BiH glasalo, od toga garantujem 90% penzionera i onda se čudite rezultatima. Oni uvijek glasaju isto, po navici - napisala je ljutita Hana.

 

 

(DEPO PORTAL; BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još