Izgubio kontrolu nad vozilom

Državljanin BiH preminuo nakon nesreće s teretnjakom u Puli: Ostao priklješten u vozilu, vatrogasci ga izvlačili...

Hronika07.10.18, 15:10h

Državljanin BiH preminuo nakon nesreće s teretnjakom u Puli: Ostao priklješten u vozilu, vatrogasci ga izvlačili...
Vozač je ostao priklješten u vozilu te su ga izvlačili pulski vatrogasci, potom je hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu gdje je u nedjelju u 3.10 sati preminuo

 

Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila u Mutilskoj ulici u Puli, u pulskoj Općoj bolnici u nedjelju ujutro preminuo je 28. godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, s privremenim boravkom u Hrvatskoj, izvijestila je istarska policija. 

 

Prometna nesreća dogodila se kad je mladić upravljajući teretnim vozilom KIA pulskih oznaka Mutilskom ulicom izgubio nadzor nad upravljačem, prešao na lijevu stranu kolnika i udario u viši rubnjak, a potom prednjim dijelom vozila u stablo. Nakon udarca u stablo vozilo se odbilo i zarotiralo i zadnjim djelom je udarilo u zid kuće. 

 

Vozač je ostao priklješten u vozilu te su ga izvlačili pulski vatrogasci, potom je hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu gdje je u nedjelju u 3.10 sati preminuo, prenosi Hina.  

 

Još uvijek se utvrđuju uzroci nesreće, odnosno kako je vozač izgubio nadzor nad upravljačem, premda postoji mogućnosti da je nesreći kumovao mokar kolnik. 

 

 

 

(Fena/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!