Poručili da nude politiku budućnosti

Nezavisni blok okončao večeras predizbornu kampanju završnim skupom u Zenici

Front05.10.18, 22:01h

Nezavisni blok okončao večeras predizbornu kampanju završnim skupom u Zenici
Prisutnima su se, između ostalih, obratili i zenički gradonačelnik Fuad Kasumović, kandidat i nosilac liste za Parlament BiH i kandidat za potpredsjednika Republike Srpske Sadik Ahmetović

 

Nezavisni blok okončao je večeras predizbornu kampanju završnim skupom na Trgu Alije Izetbegovića u Zenici i predstavio kandidate za opće izbore u Bosni i Hercegovini. 

 

Predsjednički kandidat te stranke za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, Senad Šepić, poručio je kako oni nude zaštitu radnika, poljoprivrednika te najavio da će riješiti pitanja boraca.  

 

- Nudimo, jednostavno, politiku budućnosti i rješenja, umjesto one politike straha i vraćanja u prošlost. Ovo je velika šansa, koja se svima nama pruža, da napravimo društvo jednakih šansi - poručio je Šepić, koji je obećao kako nikada neće izigrati povjerenje građana. 

 

Prisutnima su se, između ostalih, obratili i zenički gradonačelnik Fuad Kasumović, kandidat i nosilac liste za Parlament BiH i kandidat za potpredsjednika Republike Srpske Sadik Ahmetović.

 

 

 

(Fena/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!