FOTO/ Policija identifikovala napadače

Rezidenciju Cece Ražnatović autima napali Nemanja i Senad: 'Kukavice su učinile užasan napad na mene i moju porodicu'

Showbizz04.10.18, 08:46h

Rezidenciju Cece Ražnatović autima napali Nemanja i Senad: 'Kukavice su učinile užasan napad na mene i moju porodicu'
Jednom od napadača, Arsenoviću, je suđeno zbog ubistva Dejana Divića (30) i ranjavanja njegovog brata Nebojše (40) 14. decembra 2006. godine u blizini stadiona “Marakana”

 

Policija u Srbiji je juče identifikovala napadače koji su sa tri automobila oštetili kuću folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović u Beogradu, dok se ona u njoj nalazila sa porodicom. Jedan od njih je navijač Nemanja Arsenović, dok je ime drugog Senad Mahmut, saznaje “Blic”, a pjevačica je potresena zbog svega što se dogodilo, te se nada da će počinioci odgovarati.

 

- Drago mi je da je policija u roku od 72 sata identifikovala počinioce onog jezivog napada. Znala sam da će biti u bjekstvu i da neće sjediti u fotelji i čekati da ih policija nađe. Sigurna sam i vjerujem u to da će nadležni organi naći kukavice koji su učinili onakav užasan napad na mene i moju porodicu - rekla je Svjetlana Ceca Ražnatović za "Blic".

 

Osumnjičeni su u dva automobila “mini kuper” i jednim karavanom iz za sada neutvrđenih razloga pokušali su da upadnu u kuću porodice Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu.

 

Jednom od napadača, Arsenoviću, je suđeno zbog ubistva Dejana Divića (30) i ranjavanja njegovog brata Nebojše (40) 14. decembra 2006. godine u blizini stadiona “Marakana”.

 

nemanja-arsenovic

Nemanja Arsenović

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!