anabelu atijas život baš nije mazio

Ljubav iz Sarajeva joj poginula, imala tumor dojke, izgubila blizance, trpjela nasilje u prvom braku, a sad joj puca i drugi...

Showbizz03.10.18, 11:04h

Ljubav iz Sarajeva joj poginula, imala tumor dojke, izgubila blizance, trpjela nasilje u prvom braku, a sad joj puca i drugi...
Anabela je odrasla u Goraždu, a roditelji su joj se razveli još dok je bila u osnovnoj školi

 

Anabelina majka je Srpkinja Jadranka Polutak, a otac Bošnjak Ahmed Bukva. Kada je imala tri godine, oni su podnijeli zahtev za razvod, a razveli su se kada je krenula u prvi razred osnovne škole - piše Alo.rs


Pjevačica Anabela Atijas našla se u centru medijske pažnje nakon skandala koji se desio kada se sukobila sa suprugom Andrejem Atijasom, a reagovala je i policija.

 

Ona je podnijela zahtev za razvod braka, a to je samo jedna od nedaća koja je ovu pjevačicu zadesila tokom života.

 

Anabela je odrasla u Goraždu, a roditelji su joj se razveli još dok je bila u osnovnoj školi. Pjevačica je tada izabrala da živi s ocem jer je sa njim bila u boljem odnosu nego s majkom.

 

Koliko su Anabela i njen tata bili nerazdvojni govori i činjenica da ju je upravo on zainteresovao za muziku. Imao je talenat i odlično svirao gitaru, a njegova nasljednica je pjevala.

 

Anabela je srednju školu pohađala je u Sarajevu, i tada se desila njena prva velika ljubav, rukometaš Nikola. Sa samo 16 godina ona je sa njim otišla u Švajcarsku. Ubrzo je izbio rat i Anabela nije mogla da se vrati nazad, a Nikola je poželio da vidi roditelje. Vratio se u domovinu i nekoliko dana kasnije je pronađen mrtav.

 

- Čini mi se da nikada nisam imala vremena da to istinski i do kraja otpatim, što sam shvatila kada sam na petnaestogodišnjicu smrti prvi put otišla na njegov grob. Tada su mi se sve vratilo kao bumerang. Kada se to dogodilo imala sam sedamnaest godina i imam utisak kao da sam živela dva života – jedan pre njega i drugi koji je počeo posle njegove smrti. On je i dan-danas deo mene i, ma koliko bio bolan taj osećaj da ga nema, veoma sam se trudila da nikada ne izbrišem sećanje na njega - rekla je svojevremeno Anabela.


Ubrzo poslije tragedije koja ju je zadesila, Anabela je odlučila da se preseli u Beograd jer u Švajcarskoj nije imala nikoga, a sa rodbinom u Bosni je izgubila kontakt. Radila je kao sekretarica, da bi se jednog dana prijavila za časove plesa u školi "Đogani".

 

U školi se zaljubila u instruktora plesa, Gagija Đoganija. Zajedno su nastupali kao duo "Fanki Dži" i bili među najpopularnijim dens grupama devedesetih godina.

 

U avgustu 1995. godine Anabela je imala operaciju u kojoj joj je otklonjen tumor dojke. Nakon toga, ona i Gagi su se vjenčali i objavili su drugi album „Mi smo tu“. Početkom 1996. godine, rodila je devojčicu koju je nazvala Luna.

 

Ona je rođena sa anomalijom bešike zbog čega ju je pjevačica često vodila u bolnicu. U narednim godinama je pokušavala ponovo da zatrudni, a 2002. godine je saznala da čeka blizance. Ubrzo je izgubila obje bebe zbog čega joj je bilo veoma teško. U tom periodu je saznala da je suprug vara, ali odlučila je da se bori za svoju porodicu i brak.

 

Imala je platonsku vezu sa Markom iz grupe 187 koji joj je u teškim trenucima pružao pažnju koja joj je nedostajala. 2005. godine je dobila drugu kćerku Ninu. Iako je imala mnogo obaveza oko djece i promovisanja novog albuma „Nedodirljiva“, Anabela je pala u postporođajnu depresiju i nije imala snage ni za šta.

 

Nakon Nininog rođenja, Anabela i Gagi su zapali u bračnu krizu i 2009. godine odlučili da se razvedu poslije 14 godina zajedničkog života.

 

Tada je u javnost isplivala istina da je za 14 godina braka pjevačica trpjela nasilje.

 

- Sramota me je da to priznam. Ne bih da o tome mnogo pričam jer se stidim zbog njega i njegovih postupaka. I pored toga, ostala sam sa njim. Kada se danas svega setim, osećam se loše što sam to dozvolila - ispričala je pevačica prije nekoliko godina.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!