FOTO/ PREDSJEDNICA HRVATSKE DANAS 'FURA' MNOGO BOLJI STIL

Natapirana kosa i bore oko očiju: Evo kako je Kolinda izgledala prije 10 godina, kada je za nju malo ko znao?

ŽENA iN30.09.18, 15:46h

Natapirana kosa i bore oko očiju: Evo kako je Kolinda izgledala prije 10 godina, kada je za nju malo ko znao?
Posljednjih deset godina, ako možemo suditi prema fotkama, predsjednica stalno varira s kilažom. Na početku mandata Kolinda je skupila višak kilograma kojeg se uspješno riješila prošle godine, a danas je u dobroj formi pa može nositi i bijelo, baš kao i prije deset godina

 

 

Kolinda Grabar-Kitarović danas je svjetska zvijezda koju internet percipira kao kul predsjednicu koja navija na stadionima, plače u finalu Svjetskog prvenstva, grli gole nogometaše i ljubi pobjednički pehar. Prije deset godina Kolinda je živjela u Americi i dobrom dijelu puka, pogotovo mlađim generacijama, bila potpuno nepoznata figura, piše Index.hr.

 

kolinda-prije-10-godina-1


Kolinda je bila hrvatska veleposlanica u Americi, a izgledala je potpuno drugačije nego danas. Predsjednica je u doba života u SAD-u furala plavu natapiranu kosu, redovito se kvarcala i imala puno više bora oko očiju nego danas. Je li stvar u boljem rukovanju šminkom ili su intervenirali plastični kirurzi, nije poznato.

 

kolinda-prije-10-godina-2


Posljednjih deset godina, ako možemo suditi prema fotkama, predsjednica stalno varira s kilažom. Na početku mandata Kolinda je skupila višak kilograma kojeg se uspješno riješila prošle godine, a danas je u dobroj formi pa može nositi i bijelo, baš kao i prije deset godina.


I njezin modni stil se mijenja pa je na početku mandata furala cvijeće, crveno, šareno i dekoltee, a u posljednje vrijeme ipak bira decentnije kombinacije. Mora se priznati da joj je danas frizura mnogo bolja, a izgleda da u solarij ide puno rjeđe nego prije deset godina.

 

kolinda-grabar-kitarovic

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!