nemaju lijepu riječ za njih

Anabela i Andrej na meti komšija: Bože sačuvaj šta to rade, kamo sreće da ne žive ovdje, iz stana se stalno čuje...

Showbizz27.09.18, 14:57h

Anabela i Andrej na meti komšija: Bože sačuvaj šta to rade, kamo sreće da ne žive ovdje, iz stana se stalno čuje...
Rijetke su komšije koje imaju lijepu riječ o njima i njihovim nasljednicima

 


U kraju podno Košutnjačke šume stanuje Anabela Atijas sa suprugom i tri kćerke. Nakon što ga je ona prijavila za maltretiranje u policiji, on, navodno, ne dolazi u taj stan. 

 

Rijetke su komšije koje imaju lijepu riječ o njima i njihovim nasljednicima i većina ne želi da se slikaju i daju svoja imena. 

 

- Bože sačuvaj šta oni to rade. Nisam čula svađu u zgradi te noći kada je Anabela otišla u policiju, ali sam saznala šta se desilo i ne čudi me ništa. Kamo lijepe sreće da ne žive ovdje, da nas ne brukaju više. Iz njihovog stana se stalno čuje buka i galama, svađe su im način komunikacije - kaže komšinica. 

 

U obližnjem kafiću konobarica nije iznenađena nasiljem u njihovoj porodici. 

 

- Andrej je veoma agresivan i nasilan kad popije. Ima prgavu narav. Svađa se sa svakim ko mu je u blizini, a često pije. Tada viče i glasno razgovara telefonom. Neće da ide kući ni kad je fajront - rekla je konobarica, piše Kurir.

 

Ostale komšije su rekle da ih lično ne poznaju iako žive u istoj zgradi i da ih ne zanima da li se vole ili tuku. 

 

U restoranu gdje Anabela povremeno jede sa kćerkama i suprugom su rekli da su Anabela i Luna uglavnom druželjubive. 

 

- Za bakšiš nema pravila, nekad ostave manje nekad više, kako kad. Ali obično su darežljive. Često svraćaju ili na piće ili na večeru - rekao je konobar. 

 

Neki kažu da se Luna uobrazila poslije Zadruge, dok drugi kažu da je oduvijek bila takva.

 

 - Anabela mi se stalno javlja, Lunu sam vidjela samo jednom. Javila mi se tada, ali je jako povučena i depresivna - kaže komšinica iz njihove zgrade i dodaje da je Anabela pod stalnom tenzijom.

 

- Izgleda stalno uznemireno i zabrinuto. Nekako kao da je izgubljena u prostoru  i vremenu, dok njen muž izgleda bijesan. Otkako je ju je napao, ne viđam ga da dolazi - rekla je komšinica.

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!