Ivanković- Lijanović oštro poručuje

Čoviću, ja ti nisam Komšić preko kojeg mobiliziraš Hrvate... Meni, Širokobriježaninu ne možeš...

Front24.09.18, 11:12h

Čoviću, ja ti nisam Komšić preko kojeg mobiliziraš Hrvate... Meni, Širokobriježaninu ne možeš...
Nikada neću dozvoliti da ti zabraniš stanovnicima FBiH bilo koje vjere i nacije da sebi izaberu najkvalitetnijeg člana Predsjedništva BiH

 

Kandidat za člana Predsjedništva 2018. iz Narodne stranke Radom za boljitak Jerko Ivanković - Lijanović oglasio se saopćenjem za javnost, uputivši oštru poruku Draganu Čoviću.

 

Njegovo saopćenje prenosimo u cijelosti.

 

"Panične prijetnje Čovića Bošnjacima iz dana u dan da ne glasaju za mene su upravo razlog zbog kojeg moramo zaustaviti njegovu pobjedu koju silno želi kako bi ušao u Predsjedništvo BiH zajedno sa svojim strateškim saveznikom Dodikom te nastavio politike etničkog konflikta i siromaštva dok nas sve ne isele i podijele državu.

 

Čoviću, zaboravio si na inat vrijednih stanovnika naše lijepe zemlje koji se ne boje tvojih prijetnji i upravo će postupiti suprotno nego ti želiš. Ja ti nisam Željko Komšić preko kojeg ćeš mobilizirati Hrvate i međunarodnu zajednicu za svoje ciljeve, ja ću te pobijediti u tvom gradu Mostaru kao što sam to uradio na zadnjim održanim izborima ali isto tako i u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Bihaću i ostalim djelovima FBiH.

 

Meni, Širokobriježaninu ne možeš osporavati legitimitet. Pogledaj moju povijest i svoju, kao i povijest obiteljskog stabla mog i svog.

 

Nikada neću dozvoliti da ti zabraniš stanovnicima FBiH bilo koje vjere i nacije da sebi izaberu najkvalitetnijeg člana Predsjedništva BiH.

 

Dragi stanovnici FBiH, svih vjera i nacija, 07.10. je vlast u vašim rukama, ne bojte se, glasanje je tajno, uzmite olovke u ruke i izaberite sebi najboljeg predsjednika koji će zastupati vaše interese u Predsjedništvu BiH", poručio je kandidat za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović na nove prijetnje Čovića - saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Ivankovića - Lijanovića. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još