VIDEO/ Sa predizbornog skupa u sarajevskom UNITIC-u

'Sami Allah ga je poslao': Sulejman Memo Haljevac govorio o Fahrudinu Radončiću, predsjednik SBB-a se smijao

Front23.09.18, 12:55h

 'Sami Allah ga je poslao': Sulejman Memo Haljevac govorio o Fahrudinu Radončiću, predsjednik SBB-a se smijao
Prepričao situaciju iz studentskih dana o tome kako je predsjednik SBB-a pomogao njemu i njegovim kolegama s Akademije likovnih umjetnosti

 

Sulejman Memo Haljevac, sarajevski slikar i kandidat SBB-a BiH za Skupštinu Kantona Sarajevo, obratio se na predizbornom skupu ove stranke u zgradi UNITIC-a u Sarajevu.

 

Memo je velikom broju prisutnih koji su ga dočekali gromoglasnim aplauzima i ovacijama prepričao situaciju iz studentskih dana o tome kako je Fahrudin Radončić, predsjednik SBB-a, pomogao njemu i njegovim kolegama s Akademije likovnih umjetnosti.

 

skup-sbb-unitic-fahrudin-radoncic

 

Opisao je događaj od prije 15 godina kada je u "Radon Plazu" došlo njih petoro studenata iz klase, a tu su bili prisutni najveći umjetnici iz regiona.

 

- Čekali smo u holu svoj red, sami dragi Allah ga je poslao, predsjednika. Kaže "Hajte vi mladi, vi imate prednost" i mi smo ušli, nas petoro - prisjetio se Haljevac.

 

Memin govor pogledajte i poslušajte u videu.

 

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 25

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još