nakon hapšenja alena kukića

Cure novi detalji: Šta krije viber-prepiska tokom obdukcije tijela Davida Dragičevića između inspektora Karanovića i Rađena?!

Hronika22.09.18, 18:19h

Cure novi detalji: Šta krije viber-prepiska tokom obdukcije tijela Davida Dragičevića između inspektora Karanovića i Rađena?!
Ovo je dio novog teksta koji je na svom blogu objavio banjalučki novinar Slobodan Vasković, koji od početka smrti Davida Dragičevića tvrdi da je 21-godišnji mladić ubijen i za to kontinuirano iznosi argumente i dokaze

 

Nakon što je Alen Kukić (36) iz Banjaluke osumnjičen da je brisanjem snimaka video-nadzora sa objekta u Ulici Velibora Janjetovića Janje počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela u slučaju "David Dragičević", zbog čega mu je određen i jednomjesečni pritvor, u javnost cure novi detalji slučaja koji punih šrest mjeseci trese Republiku Srpsku, ali i cijelu BiH.  

 

1.
Nema nikakve dileme da je dio vrha MUP RS  25. marta, na dan obdukcije tijela Davida Dragičevića i dan nakon pronalaska njegovog tijela, znao da je David Dragičević likvidiran, znali su ko je to učinio i po čijem nalogu, kao i ko su saučesnici.


2.
Zato je sada potpuno jasno zbog čega je MUP-u RS bilo bitnije riješiti lažnu pljačku predmeta iz kuće Rađenovih, pa su već tokom obdukcije, 25. marta, slali viberom slike predmeta "nađenih" u džepovima ubijenog Davida.


3.
Nisu čekali kraj obdukcije da bi se utvrdilo kako je David Dragičević stradao - da li je zadavljen/ugušen, ubijen na neki drugi način, da li se “utopio”… kako su nastale povrede na njegovom tijelu?!


4.
Zaista je važno primijetiti da nikoga iz MUP RS 25.03. i 26.03. nije zanimalo da li je David Dragičević ubijen; nisu ih interesovale povrede na tijelu ubijenog Davida, način na koji su nanešene, čime su nanešene, ali ih je itekako interesovalo šta mu je “nađeno” u džepovima!!! 


5.
Logika ukazuje na samo jednu činjenicu: Znali su da je David Dragičević ubijen i imali su namjeru to javno pokušati prikriti 26. marta kriminalizovanjem žrtve ubistva na presu kojem su prisustvovali Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, patolog Željko Karan, načelnik Uprave policije Banjaluka Željko Spasojević, i Darko Novković, načelnik Sektora krim policije u PU Banjaluka!


Ovo je dio novog teksta koji je na svom blogu objavio banjalučki novinar Slobodan Vasković, koji od početka smrti Davida Dragičevića tvrdi da je 21-godišnji mladić ubijen i za to kontinuirano iznosi argumente i dokaze. 


U najnovijem tekstu donosi fotografije sa obdukcije, ali i skeniranu viber-prepisku koja se tog dana odvijala između inspektora Bojana Karanovića i Đorđa Rađena, a više detalja o svemu tome možete pogledati OVDJE.   

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!