VIDEO/ Zastrašujuća pljačka građana u glavnom bh. gradu

Ogorčene Sarajlije ovo više podnijeti ne mogu: Bila na odmoru cijeli mjesec, živi sama, a dobila račun za vodu od 290 KM!

Hronika20.09.18, 20:18h

Ogorčene Sarajlije ovo više podnijeti ne mogu: Bila na odmoru cijeli mjesec, živi sama, a dobila račun za vodu od 290 KM!
Kažu i da su im iz "Vodovoda i kanalizacije" rekli kako je mogući kvar izazvao otjecanje vode, ali da se dug mora platiti

 


Računi za vodu koje su mještani mjesne zajednice Trg Heroja dobili za juni ostavili su ih, kažu za Hayat TV, bez riječi, jer kako platiti nekoliko stotina maraka samo za vodu?! 


Pričaju da su im iz "Vodovoda i kanalizacije" rekli kako je mogući kvar izazvao otjecanje vode, ali da se dug mora platiti. 


Firma za održavanje zgrade, međutim, ustanovila je da nije bilo nikakvih kvarova koji bi utjecali na ogromne račune. Stanari su ozlojeđeni, pod stresom, ljuti i čekaju da nadležni otklone nepravdu prema njima. 


Ukoliko se to ne desi, kažu da će pravdu tražiti na sudu, jer ovo se više podnijeti ne može. Ovo je njihova priča... 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još