video/ PREDIZBORNO LUDILO SE ZAHUKTAVA

Mlađahni kandidat k'o soko leti iznad Drine visoko: Ako ovo još niste vidjeli, ne znate šta ste propustili... E, pa gledajte!

Front20.09.18, 10:04h

Mlađahni kandidat k'o soko leti iznad Drine visoko: Ako ovo još niste vidjeli, ne znate šta ste propustili...  E, pa gledajte!
Ukoliko mu pođe za rukom da sjedne u parlamentarnu fotelju, mladi Andrić pretenduje da zasjedi svog lidera... Sudeći po tome kako je osmislio vlastiti predizborni nastup, to će mu i uspjeti.

 

 

Bit će još svega i svačega do kraja izborne kampanje u Bosni i Hercegovini, a osim floskula i ispraznih poruka, nagledat će se građani i nevjerovatnh poteza pojedinih kandidata u borbi za svoje mjesto u državnim institucijama. 

 

Među onima koji su se svojski potrudili da svoju kandidaturu načine prepoznatljivom je i mlađahni kadar SNSD-a Darko Andrić, kandidat ove stranke za poslanika u Parlamentu BiH. Ukoliko mu pođe za rukom da sjedne u parlamentarnu fotelju, mladi Andrić pretenduje da zasjedi svog lidera... Sudeći po tome kako je osmislio vlastiti predizborni nastup, to će mu i uspjeti. 

 

Pogledajte i sudite sami...     

 

 

Inače, nosilac liste SNSD-a je Staša Košarac, aktuelni poslanik u Parlamentu BiH. Na listi je i Trebinjka Ljubica Miljanović, zatim predsjednik mladih SNSD-a Foča Goran Milić, predsjednik zvorničkog SNSD-a Lazar Prodanović, Janko Golijan iz Han Pijeska, Vesna Pajić iz Vlasenice, Darko Andrić iz Višegrada, te Sanja Močević.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!