VIDEO/ Nakon provedene noći ispred Policijske uprave

Dragičević: Imaju rok do 25. septembra, nakon toga mi krećemo u lov na ubice i zločince

Hronika20.09.18, 08:27h

Dragičević: Imaju rok do 25. septembra, nakon toga mi krećemo u lov na ubice i zločince
Osvrćući se na sinoćnji incident, kada je na skupu na Trgu Krajine, tokom protesta, na njega nasrnuo Đorđe Marinković iz Brčkog, Davor Dragičević kaže da su taj incident napravili pripadnici MUP-a

 

Davor Dragičević rekao je danas da daje rok do 25. septembra do 18 sati, da budu uhapšeni svi koji su, kako kaže, učestvovali u ubistvu njegovog sina Davida, jer će u suprotnom to učiniti on i grupa "Pravda za Davida". 

 

- Ne budu li uhapšeni svi koji su učestvovali u organizovanom ubistvu Davida Dragičevića, Davor Dragičević i grupa 'Pravda za Davida' uzimaju pravdu u svoje ruke i krećemo u lov na zločince i ubice - ustvrdio je jutros Dragičević. 

 

Negoduje zbog činjenice da nadležne institucije šest mjeseci nisu riješile ovaj slučaj. 

 

Osvrćući se na sinoćnji incident, kada je na skupu na Trgu Krajine, tokom protesta, na njega nasrnuo Đorđe Marinković iz Brčkog, Davor Dragičević kaže da su taj incident napravili pripadnici MUP-a.

 

Dragičević je ustvrdio "da je to bila namještena provokacija policije". 

 

Tvrdi da je noć, koju su proveli ispred zgrade Policijske uprave Banja Luka, protekla "mirno i dostojanstveno". 

 

- Nismo ugrozili nijednog pripadnika MUPRS-a, niti njihovu zgradu, u kojoj je moje dijete ubijeno 23. marta - ustvrdio je Dragičević.

 

 

 

 

 

 

(Fena/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!