Reakcija SDA

Osuđujemo paljenje automobila potpredsjednice SBB-a, koja je i prije istrage krivca pronašla u vlasti

Front19.09.18, 11:23h

Osuđujemo paljenje automobila potpredsjednice SBB-a, koja je i prije istrage krivca pronašla u vlasti
Tražimo od ministra unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Vedrana Mulabdića da, umjesto što statira na konferencijama za medije SBB-a čiji je član, konačno počne raditi svoj posao i da odredi da prioritet u radu policije bude rješavanje svih slučajeva paljevina automobila u Sarajevu, koja se sve češće događaju - saopćeno je iz SDA

 

Stranka demokratska akcije osuđuje jučerašnje paljenje automobila potpredsjednice Saveza za bolju budućnost Adise Omerbegović Arapović, saopćeno je danas iz SDA.

 

- Od nadležnih organa tražimo da što prije provedu temeljitu istragu, pronađu i sankcioniraju počinioce.

 

Nedopustivo je da se ovakvi slučajevi politiziraju, što je bilo očigledno iz jučerašnjeg nastupa oštećene i njenog muža, koji su i prije istrage krivca pronašli u vlasti, namjerno zaboravljajući da su i sami dio vlasti.

 

Tražimo od ministra unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Vedrana Mulabdića da, umjesto što statira na konferencijama za medije SBB-a čiji je član, konačno počne raditi svoj posao i da odredi da prioritet u radu policije bude rješavanje svih slučajeva paljevina automobila u Sarajevu, koja se sve češće događaju - saopćeno je iz SDA danas.

 

Podsjećamo, automobil potpredsjednica SBB-a zapaljen je jučer u sarajevskom naselju Dobrinja. Istraga u ovom slučaju je u toku.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!