U nekim naseljima tek večeras stabilizacija

Veliki dio Sarajeva danas bez vode: Aneks, Švrakino, Otoka, Čengić Vila, dio Grbavice, Dobrinje, Marijin Dvora...

Hronika19.09.18, 08:35h

Veliki dio Sarajeva danas bez vode: Aneks, Švrakino, Otoka, Čengić Vila, dio Grbavice, Dobrinje, Marijin Dvora...
Stabilizaciju u vodosnabdijevanju za pojedina naselja očekujemo u večernjim satima, saopćeno je iz KJKP «Vodovod i kanalizacija» d.o.o. Sarajevo.

 

Danas će zbog popravke kvarova na vodovodnoj mreži dolaziti do poremećaja u vodosnabdijevanju u dijelovima  sljedećih naselja: Aneks, Švrakino selo, uži dio Grbavice, uži dio Dobrinje, dio naselja Gazin Han, Alifakovac, naselje Centrotransa, širi dio Kovača (Stari Grad), dio Rakovice, uži dio Hladivoda, uže područje Logavine i Marijin Dvora.

 

Stabilizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo oko 17:00 h.

 

Također, danas od 13:00h u naseljima: Otoka, Halilovići, Čengić Vila, Rajlovac, Buća Potok, Reljevo, Riječica, Zabrđe doći će do prekida u vodosnabdijevanju zbog vezivanja novopoloženog cjevovoda u ulici Džemala Bijedića.

 

Stabilizaciju u vodosnabdijevanju za ova naselja očekujemo u večernjim satima, saopćeno je iz KJKP «Vodovod i kanalizacija» d.o.o. Sarajevo.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!