Uvrijeđen jer nije odgovorila na udvaranje

Incident na nastupu Dare Bubamare: Obožavatelja razbjesilo što ga je ignorisala, pa krenuo s nožem prema njoj...

Showbizz17.09.18, 12:21h

Incident na nastupu Dare Bubamare: Obožavatelja razbjesilo što ga je ignorisala, pa krenuo s nožem prema njoj...
On dodaje da je taj muškarac poslije pola sata ponovo prišao, ovoga puta preklinjujući ga da mu dopusti da uđe kako bi vidio pjevačicu, jer je obožava

 

Pjevačicu Daru Bubamaru na nastupu u Parizu napao je muškarac na čije udvaranje nije odgovorila, otkriva tjelohranitelj Janči Virag, koji je osujetio nasilnika. Nemili događaj odigrao se u jednom klubu, gdje je na nju nasrnuo muškarac koji je u ruci držao perorez.

 

– Bio je pripit, navalentan i bezobrazan dok je stajao ispred lokala. Non-stop je pitao kada će da dođe Dara. Poludio je kada sam mu rekao da je već stigla u klub i na silu je pokušao da uđe. Nisam mu dozvolio i rekao sam da može da uđe samo kad se smiri – priča mladić iz Zrenjanina koji godinama radi kao obezbjeđenje svjetskih i srbijanskih zvijezda u francuskoj prijestonici.

 

On dodaje da je taj muškarac poslije pola sata ponovo prišao, ovoga puta preklinjujući ga da mu dopusti da uđe kako bi vidio pjevačicu, jer je obožava, prenosi Srbija danas.

 

– Sve je bilo u redu, ona je pjevala, a on je stajao u blizini bine. Snimao ju je telefonom, znao je svaku njenu pjesmu. Slao joj je poljupce i mahao rukama da skrene pažnju na sebe. Haos je nastao kada je Dara završila prvi blok pjesama i krenula na pauzu. On ju je dozivao, ali ona ga od muzike nije čula i nije se osvrnula. To ga je razbjesnilo, pa je krenuo za njom, a ja za njim. Na sreću, uhvatio sam ga za ruku i tada sam vidio da drži perorez! Oborio sam ga na pod, a potom izbacio iz lokala i pozvao policiju – ispričao je Janči.

 

(Srbijadanas.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!