u organizaciji Kluba 'Auto 4X4'

'Golfovi' svih generacija na Baščaršiji, ideja da se 'dvojki' napravi spomenik

Auto & Dom15.09.18, 14:53h

'Golfovi' svih generacija na Baščaršiji, ideja da se 'dvojki' napravi spomenik
Manji broj automobila parkiran je na platou ispred Sebilja na Baščaršiji, a svi prijavljeni će se večeras okupiti na Vilsonovom šetalištu

 

"Golfovi" svih generacija predstavljeni su danas u Sarajevu u okviru prvog okupljanja vlasnika tog automobila, u organizaciji Kluba ''Auto 4X4''. 

 

Manji broj automobila parkiran je na platou ispred Sebilja na Baščaršiji, a svi prijavljeni će se večeras okupiti na Vilsonovom šetalištu. 

 

Zbog većeg prostora očekuje se znatno veći broj izlagača, a prema procjenama organizatora Mirka Gerha bit će predstavljeno više od 50 automobila, a najbolji će dobiti nagrade. 

 

Gerh je za Fenu kazao da je cilj da manifestacija postane tradicionalna, na kojoj će se okupljati ljubitelji "golfa" iz cijele BiH, ali i svijeta. 

 

- "Golf" je jedna od ikona Sarajeva s početka devedesetih godina i u razmatranju smo ideje da u glavnom gradu BiH napravimo spomenik "golfa" druge generacije - istakao je Gerh. 

 

Na Sebilju je predstavljen i električni "golf", da posjetioci vide, kako je Gerh kazao, šta ih čeka u budućnosti.

 

(FENA/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!