oglasio se nakon skandala

Anabelin muž Andrej: Drao sam se kao magarac, pijanom mi je sve smetalo... Vjerujem da će mi pružiti šansu...

Showbizz15.09.18, 11:02h

Anabelin muž Andrej: Drao sam se kao magarac, pijanom mi je sve smetalo... Vjerujem da će mi pružiti šansu...
Naime, kako piše Story.rs on je istakao i to da Anabela nije kriva za njihov sukob, te dodao da je pokušava ubijediti da mu oprosti

 

Suprug poznate pjevačice Anabele Atijas, Andrej, otkrio je da do sada nisu govorili istinu kada je komunikacija s medijima u pitanju, a povodom nedavnog događaja u njihovom domu. Podsjećamo, Andrej je u utorak uveče izvršio porodično nasilje nad pjevačicom. 

 

– Poslije sukoba, odnosno poslije skandala za koji sam kriv sam otišao iz stana. Rekli smo vam da smo zajedno da bismo spriječili pisanje o tome. Ono što moram da naglasim je da nisam izvršio fizičko, nego samo verbalno nasilje nad suprugom Anabelom. Bio sam preglasan i drao sam se kao magarac. Anabela me stišavala jer sam vrištao zato što mi je pijanom sve smetalo, a popio sam više nego što je trebalo – rekao je, između ostalog, Andrej i dodao da je policija došla nakon poziva komšija. 


 
Naime, kako piše Story.rs on je istakao i to da Anabela nije kriva za njihov sukob, te dodao da je pokušava ubijediti da mu oprosti.

 

– Kada se supružnici posvađaju to ne znači da je njihov brak gotov. Tako je i u našem slučaju. Anabela i ja nismo prekinuli komunikaciju. Znam da joj je teško i da joj smeta skandal koji sam izazvao jer ima dovoljno problema i bez toga, ali vjerujem da će mi pružiti šansu. Siguran sam da nikome nije rekla da će da se razvede. Mi komuniciramo i Anabela je za mene najbolji čovjek na svijetu, super prijatelj i super ljubavnik – rekao je on. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!