Okrenuo mu leđa tri dana prije početka snimanja

Saša Popović iskreno o Aci Lukasu: Ovako je folker odustao od žirija 'Zvezda Granda'

Showbizz13.09.18, 16:44h

Saša Popović iskreno o Aci Lukasu: Ovako je folker odustao od žirija 'Zvezda Granda'
Folker je Popoviću tokom cijelog ljeta govorio kako će sigurno biti u žiriju, a potom je Sašu tri dana pred početak snimanja prve epizode "Zvezda Granda" pozvao Acin menadžer i rekao da nema ništa od toga

 

Saša Popović kaže da ga Aca Lukas nije pozvao da mu kaže da neće biti član žirija "Zvezde Granda" u novoj sezoni, već je to učinio preko svog menadžera.

 

Direktor Granda je gostovao u "Jutarnjem programu" na TV Prva i otkrio kako je došlo do toga da folkera u takmičenju zamijeni Đorđe David.

 

"Aca me nikada nije nazvao i rekao zašto neće biti u žiriju. Pozvao me je njegov menadžer i rekao da on neće više biti dio projekta "Zvezde Granda", rekao je Saša i dodao:

 

"Inače, Lukasa svi volimo privatno i možda će biti u žiriju sljedeće sezone."

 

Folker je Popoviću tokom cijelog ljeta govorio kako će sigurno biti u žiriju, a potom je Sašu tri dana pred početak snimanja prve epizode "Zvezda Granda" pozvao Acin menadžer i rekao da nema ništa od toga.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!