Kontroverzni biznismen

Predsjednik Napolija poručio: Dajte mi šansu i kupiću splitski Hajduk!

Sport13.09.18, 12:24h

Predsjednik Napolija poručio: Dajte mi šansu i kupiću splitski Hajduk!
Hrvatski klub posljednjih godina ima brojne finansijske probleme, problem prave i navijači čestim napadima na igrače poslije loših rezultata, a nedavno su smijenjeni predsjednik i trener

 

 

Predsjednik italijanskog fudbalskog kluba Napoli Aurelio de Laurentis izrazio je želju da kupi splitski Hajduk.

 

- Dajte mi šansu i kupiću Hajduk - rekao je Laurentis.

 

Kontroverzni De Laurentis, koji je i vlasnik Barija, izjavio je da je spreman da razgovara oko preuzimanja Hajduka, ali isključivo sa ljudima iz kluba ili Grada.

 

- Reja (bivši trener Napolija i Hajduka) mi je rekao da je Hajduk u rukama navijača, ali da se svi bore da ne bude više i postane privatni. Nedavno sam kupio Bari, ali to ne znači da nisam zainteresovan za Hajduk, treba vidjeti da li se može nešto, volio bih da čujem neku formulu - naveo je on.

 

Hrvatski klub posljednjih godina ima brojne finansijske probleme, problem prave i navijači čestim napadima na igrače poslije loših rezultata, a nedavno su smijenjeni predsjednik i trener.

 

 

(Nezavisne, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!