VIDEO/ 'ŽELJO U SRCU MOM'

Sarajlija raskinuo sa djevojkom pa utjehu našao u 'Želji': Poslušajte novu navijačku pjesmu tima sa Grbavice

Sport13.09.18, 10:26h

Sarajlija raskinuo sa djevojkom pa utjehu našao u 'Želji': Poslušajte novu navijačku pjesmu tima sa Grbavice
Pjesma je ekranizirana u Sarajevu, a spot je danas predstavljen publici...

 

 

Mnoge navijačke pjesme slave tim sa Grbavice, ali rijetko koja spaja ljubav prema Željezničaru i bivšoj djevojci. Upravo takvu snimio je pjevač Alen Hrbinić, Sarajlija sa njemačkom adresom.


Hrbinić je autor teksta i muzike za numeru „Željo u srcu mom“, na kojoj je sarađivao sa Dadom Marinkovićem (bubanj), Murisom Varajićem (gitare) i Željkom Stjepanovićem (bass). Također, pjevač je na njoj svirao akustik gitare.


Pjesma je ekranizirana u Sarajevu, a spot je danas predstavljen publici.



Nakon kraćeg zatišja i odsustva iz muzike, Hrbinić numerom „Željo u srcu mom“ najavljuje povratak na scenu, ali i novi album koji vrijedno priprema sa odličnim muzičkim timom - Amilom Lojom, Dadom Marinkovićem, Murisom Varajićem, Kenanom Ferhatovićem i Dariom Hodnik, koja pjeva prateće vokale.


- Pjesma je ljubavna. Govori o momku, tipičnom Sarajliji koji nakon raskida sa djevojkom utjehu pronalazi u uspjesima omiljenog plavog kluba, odlazi na utakmicu Željezničara i navija, ubjeđujući sebe kako mu ne fali „ni lice, ni stas“ bivše djevojke. Ali, i na tribinama se sjeća kako su „nekad zajedno navijali“ - kaže Alen Hrbinić.

 

zeljo-u-srcu-mom-snimanje


Inače, pjevač je sarajevskoj publici poznat kao odličan klupski izvođač, ali i po nastupima na radijskim festivalima, koji su „izrodili“ njegove dvije pjesme.


- „Vrati vrijeme“ je moja festivalska pjesma koju je publika odlično prihvatila, a žiri je ocijenio sa 10, uz pjesmu „Pusti ljubav“. Ove dvije numere, uz pjesme „Crvenom podvučena“ i „Željo u srcu mom“ bit će uvrštene na moj album, koji će imati 15 pjesama - najavljuje pjevač.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još