Trener svih trenera o pobjedi BiH nad Austrijom

Ćiro Blažević: Mi smo specijalisti da kritiziramo, zamisli on pobijedi, a mi mu je.emo majku!

Sport12.09.18, 18:57h

Ćiro Blažević: Mi smo specijalisti da kritiziramo, zamisli on pobijedi, a mi mu je.emo majku!
Trener svih trenera čvrsto je stao uz selektora Prosinečkog i iz Zagreba dao savjet cjelokupnoj fudbalskoj javnosti u Bosni i Hercegovini da budu strpljivi jer Bosna i Hercegovina u svojim redovima ima mnogo novih igrača kojima treba vremena, te je rekao da će lijepa igra doći

 

Fudbalska reprezentacija BiH sinoć je u Zenici sa 1:0 savladala reprezentaciju Austrije, i upisala drugu pobjedu u Ligi nacija.

 

Iako su izabranici Roberta Prosinečkog prikazali mnogo bolju igru nego što je to bio slučaj u Belfastu protiv Sjeverne Irske, na press konferenciji, ali i na društvenim mrežama ponovo nije nedostajalo kritika na račun igre.

 

Za Miroslava Ćiru Blaževića nema dileme. Pobjeda se mora ostvariti bilo kakvim sredstvom.

 

- Mi smo specijalisti da kritiziramo, čak i pobjedu! Zamisli molim te: on pobijedi, a mi mu j..... majku kako smo bili dominirani - kaže Blažević za N1.

 

Trener svih trenera čvrsto je stao uz selektora Prosinečkog i iz Zagreba dao savjet cjelokupnoj fudbalskoj javnosti u Bosni i Hercegovini da budu strpljivi jer Bosna i Hercegovina u svojim redovima ima mnogo novih igrača kojima treba vremena, te je rekao da će lijepa igra doći. Ono što je sada bitno jesu pobjede i bodovi na tabeli.

 

- Prosinečki je u dva navrata pokazao da je pobjednik. On je pobjednik, tihi. On ima taj pobjednički mentalitet, istina skriveni, ali on je obilan i on će to komunicirati svojim igračima i za očekivati je da će bosanskohercegovačka reprezentacija sa Prosinečkim donijeti puno radosti nama svima - kazao je Blažević.

 

Za kraj, Blažević je izjavio kako je apsolutno uvjeren da će Bosna i Hercegovina biti jedna od reprezentacija koja će biti učesnik EURA 2020. godine.

 

 

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!