FOTO/ ČO'EK (NI)JE TICA

Čudan natpis u sarajevskoj ulici zbunio stanare: Građani, ako baš morate izlaziti iz svojih stanova, letite sa balkona!

Lifestyle09.09.18, 17:01h

Čudan natpis u sarajevskoj ulici zbunio stanare: Građani, ako baš morate izlaziti iz svojih stanova, letite sa balkona!
Stanare je, osim iznenađenje kada su ugledali kamione i bagere pred svojim ulazima, na vratima haustora zatekao u najmanju ruku čudan natpis

 


Tradicionalno predizborno asfaltiranje ovih dana u glavnom gradu BiH u punom je jeku, a tako je i u opštini Novo Sarajevo. Radi se polako, ali marljivo, taman da se sve završi pred odlučujuću nedjelju, 7. oktobra.


Tako su prije nekoliko dana potpočeli radovi i u ulici Marka Marulića od br. 1 do 17, asfaltiranje ispred zgrade, a stanare je, osim iznenađenje kada su ugledali kamione i bagere pred svojim ulazima, na vratima haustora zatekao u najmanju ruku čudan natpis.


Uz obavještenje o početku radova, bez informacije kada će im biti kraj, stanari se mole i da "ne koriste pomenutu dionicu u periodu od 05. 09. do kraja izvođenja radova, u vremenu od 8 do 15 sati". 

 

radovi-natpis-1


Kako ulaziti i izlaziti iz zgrade, a pri tom "ne koristiti dionicu" - jedinu koja vodi do vrata haustora - teško je i zamisliti, a kamo li praktikovati! 

 

radovi-marulica

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!