VIDEO/ Kampanja stranke Narod i Pravda

Elmedin Konaković sa Vrela Bosne poručio: Ovom narodu ćemo vratiti sve što im je oteto

Front08.09.18, 11:50h

Elmedin Konaković sa Vrela Bosne poručio: Ovom narodu ćemo vratiti sve što im je oteto
Sa Vrela Bosne, šaljemo jasnu poruku da nećemo stati dok počinioci ubistva Dženana Memića u nekoliko stotina metara niže u Aleji i ostalih zlodjela u BiH ne budu pronađeni i kažnjeni - poručio je Konaković

 

Simbolično sa Vrela Bosne danas šaljemo poruku o vraćanju na fabričke postavke ovog društva, na jedan čisti izvorski potok koji vraća bavljenje politikom na nivo morala, etike i vrijednosti kojih danas u politici nema, poručio je predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Konaković.

 

Narod i Pravda je predizbornu kampanju započela sa Vrela Bosne – simbola postanka Bosne i Hercegovine puštanjem bijelih golubova koji šalju poruku slobode i hrabrosti koja je potrebna svim građanima BiH. Na obilježavanju početka predizborne kampanje, pored građana, bili su prisutni i kandidati Naroda i Pravde, saopćeno je iz ove stranke.

 

U svom govoru, Konaković je poslao nekoliko poruka građanima Bosne i Hercegovine.

 

- Naše poruke trebaju zabrinuti one koji nas se jako plaše na političkoj sceni, one koji su pokrali ovu zemlju i od kojih ćemo sve oteto ovom narodu ako Bog da vratiti.

 

Učinit ćemo sve da mladi i oni stariji ljudi koji idu iz Bosne i Hercegovine, ostanu i da se naseljavanje koje krasi ovo korito rijeke Bosne dešava u cijeloj Bosni i Hercegovini.

 

Svaki pedalj ove zemlje nam je jednako važan, kao što nam je važan i naš Sandžak i drugi historijski vezani dijelovi za Bosnu i Hercegovinu za koju ćemo se boriti, na političkoj sceni, a ne daj Bože i nekim drugim sredstvima ukoliko to bude potrebno.

 

Sa Vrela Bosne, šaljemo jasnu poruku da nećemo stati dok počinioci ubistva Dženana Memića u nekoliko stotina metara niže u Aleji i ostalih zlodjela u BiH ne budu pronađeni i kažnjeni - poručio je Konaković.

 

Kandidatima je poručeno da u kampanji ne rade ono što se na političkoj sceni radi inače.

 

- Iza onoga što kažete stojite imenom i prezimenom, iza toga stojite pod zastavom Naroda i Pravde. To je drukčija politička stranka, u kojoj su etika i moral na prvom mjestu. Nemojte iznevjeriti te vrijednosti, pa i po cijenu izbornog rezultata. Ne treba nam nikakva lažna pobjeda - zaključio je Konaković.

 

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!