TEMPERATURE U NEW YORKU RUŠE REKORDE, ALI NJEMU TO NE SMETA

Ko je čovjek u loži Novaka Đokovića koji u košulji, džemperu i jakni gleda meč, dok se svi drugi tope od vreline?!

Sport07.09.18, 11:25h

Ko je čovjek u loži Novaka Đokovića koji u košulji, džemperu i jakni gleda meč, dok se svi drugi tope od vreline?!
Iako je u New Yorku bilo toliko vrelo, u Đokovićevom boksu je sjedio čovjek koji je bio u jakni, a ispod nje je imao košulju i džemper, a preko čak i šal

 

Na US Openu sedmicama učesnici turnira, ali i publika, teškom mukom podnose vreline u New Yorku. No, izgleda da visoke tremperature ne padaju svima jednako teško.


Tako je boks Novaka Đokovića u jednom trenutku bio u epicentru pažnje, i to tokom četvrtfinalnog meča, kada je čak i Milman od Đokovića tražio pauzu zbog vreline, a koju je i srpski teniser rado prihvatio.


No i iako je u New Yorku bilo toliko vrelo, u Đokovićevom boksu je sjedio čovjek koji je bio u jakni, a ispod nje je imao košulju i džemper, a preko čak i šal.


Na društvenim mrežama su se svi pitali ko je čovjek koji nosi jaknu i šal na +30, dok se igrači doslovno tope na terenu?


U pitanju je Novakov menadžer, Edoardo Artaldi... Italijan očigledno želi dobro da izgleda i da bude elegantan čak i kada je toliko vrelo da bi mnogi najradije bez majice gledali meč.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!