FOTO/ Nije poznat identitet preminulog

Drama na Grbavici: Stariji muškarac udario glavom o zid i iskrvario nasmrt

Hronika05.09.18, 11:12h

Drama na Grbavici: Stariji muškarac udario glavom o zid i iskrvario nasmrt
Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je najprije pao u nesvijet, te je udario glavom o zid nakon čega je počeo krvariti. Ovaj prizor je kod nekoliko očevidaca izazvao paniku, te su pozvali ekupu Hitne pomoći

 

Sarajevska policija jutros je zaprimila dojavu da je u pekari Grbavica 2 u Sarajevu preminuo stariji muškarac. Po dolasku na lice mjesta, zatekli su ga kako leži na podu pekare.

 

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je najprije pao u nesvijet, te je udario glavom o zid nakon čega je počeo krvariti. Ovaj prizor je kod nekoliko očevidaca izazvao paniku, te su pozvali ekupu Hitne pomoći.

 

grbavica-pekara-starac

 

- U 8.48 sati smo dobili dojavu, a na licu mjesta smo bili u 8.56 sati - ističu u Hitnoj pomoć, te navode da je na licu mjesta ustanovljeno da je muškarac ranije imao operaciju na srcu jer je na grudnom košu bio vidljiv rez.

 

grbavica-pekara-starac1

 

Kako je rečeno u MUP-u KS-a, još nije poznat identitet muškarca.

 

 

 

(Oslobođenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!