VJENČANJE GODINE U BIH O KOJEM SE JOŠ BRUJI

Amna Džambić nakon udaje za Adnana Brankovića otkriva: Kako se naivna dječija ljubav pretvorila u brak...

Nedjeljni magazin02.09.18, 15:24h

Amna Džambić nakon udaje za Adnana Brankovića otkriva: Kako se naivna dječija ljubav pretvorila u brak...
Krunisanju velike ljubavi svjedočilo je više od 400 zvanica. Iako su svoju ljubav čuvali daleko od očiju javnosti, Amna prvi put za magazin „Azra“ govori o vjenčanju, koje je već proglašeno vjenčanjem godine

 

 

Prošle subote na vječnu ljubav su se zakleli Amna Džambić, kćerka Senada Džambića, vlasnika trgovačkog lanca „Bingo“, i Adnan Branković, sin bivšeg premijera FBiH Nedžada Brankovića


Svoju šestogodišnju ljubav mladi par je prvo krunisao šerijatskim vjenčanjem u Sarač Ismailovoj tekiji u Sarajevu, nakon čega su se zvanice uputile ka hotelu “Hills” na Ilidži, gdje ih je čekao matičar, te je svadbeno slavlje trajalo do jutarnjih sati. 


Krunisanju velike ljubavi svjedočilo je više od 400 zvanica. Iako su svoju ljubav čuvali daleko od očiju javnosti, Amna prvi put za magazin „Azra“ govori o vjenčanju, koje je već proglašeno vjenčanjem godine.


– Vjenčanje ćemo pamtiti po nevjerovatno dobroj atmosferi, bilo je mnogo zabave i plesa, ali ćemo ga pamtiti i po onom najvažnijem, mnogo osmijeha i ljubavi na licima članova porodice i prijatelja. Svaki trenutak je bio jednako važan i, kada bismo mogli, sve bismo ponovili. Osim nas dvoje, koji smo zaista odlučili da tog dana budemo sretni, nasmijani i opušteni, važno nam je bilo da se naši gosti dobro zabave, da uživaju zajedno s nama u tom danu i da im naše vjenčanje ostane u lijepom sjećanju kao i nama – kaže Amna za „Azru“.

 

amna-dzambic-adnan-brankovic


Iza nje su mjeseci planiranja, izbor savršene vjenčanice, ali i organizacije najsitnijih detalja...


Sve detalje vjenčanja čitajte u aktuelnom izdanju magazina Azra.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook