VIDEO/ PJEVAČICA NA POČETKU KARIJERE

Sjećate li se ovoga: Doris Dragović je '80. snimala provokativne seksi spotove... Ona u 'plitkom' bikiniju, a oni oko nje...

Showbizz02.09.18, 13:29h

Sjećate li se ovoga: Doris Dragović je '80. snimala provokativne seksi spotove... Ona u 'plitkom' bikiniju, a oni oko nje...
Osim spotova, i njene pjesme su bile jako provokativne. Jedna od njih nosi naziv "Seks enciklopedija", a stihovi nisu nimalo čedni

 

 

Doris Dragović danas ima veliku i ozbiljnu karijeru, a za mnoge je najveća dama hrvatske estrade. Doris na sceni voli duge večernje haljine, a njen se stil godinama nije mijenjao. 


Ipak, počeci njene karijere bili su nešto drugačiji. Doris je karijeru počela s grupom More, a njeni prvi spotovi su bili jako provokativni za to vrijeme.

 


Osim spotova, i njene pjesme su bile jako provokativne. Jedna od njih nosi naziv "Seks enciklopedija", a stihovi nisu nimalo čedni.


''Dok sam kao djevojčica rastezala žvaku, ti si se već naveliko stiskao u mraku'', pjevala je Doris Dragović osamdesetih.


Podsjetite se...

 

 

(Index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!