Hitno prevezena u bolnicu gdje je i preminula

Policija ubila glumicu iz jedne od najomiljenijih serija svih vremena i to zbog igračke

Showbizz01.09.18, 17:09h

Policija ubila glumicu iz jedne od najomiljenijih serija svih vremena i to zbog igračke
Oko 14 sati glumica je, prema tvrdnjama policije, izvukla nešto što je izgledalo kao pištolj zbog čega su policijaci otvorili vatru na nju. Glumica je hitno prevezena u bolnicu, ali je uprkos svim naporima ljekara - preminula

 

Bivšu zvijezdu popularne serije "Urgentni centar" (ER), glumicu Vanessu Marquez, upucala je kalifornijska policija nakon što je u njen dom pozvana jer je slavna glumica navodno imala napad.

 

Na adresu 49-godišnje Vanesse stigla su tri policijska službenika i osoba zadužena za pacijente koji imaju problem sa mentalnim zdravljem.

 

Prema pisanju medija, oni su proveli više od dva sata pokušavajući da joj pruže pomoć, pri čemu je glumica bila "izrazito nekooperativna", izjavili su iz policije.

 

vanessa-marquez

 

Oko 14 sati glumica je, prema tvrdnjama policije, izvukla nešto što je izgledalo kao pištolj zbog čega su policijaci otvorili vatru na nju. Glumica je hitno prevezena u bolnicu, ali je uprkos svim naporima ljekara - preminula.

 

Nakon njenog ubistva policija je utvrdila da predmet koji je Vanessa izvukla nije pravi pištolj, već igračka.

 

Prema posljednjim informacijama u toku je istraga o pucnjavi i policajcu koji je usmrtio glumicu.

 

Kako pišu pojedini mediji, policija je već nekoliko puta išla na Vanessinu adresu.

 

Podsetimo, Vanessa je u seriji glumila medicinsku sestru Wendy Goldman. Serija ER stekla je ogromnu slavu širom svijeta, a glumačku postavu predvodio je George Clooney.

 

 

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!