ZA VRHUNSKE SPORTSKE REZULTATE

Poznati bodybuilder otvara novi fitness centar u Sarajevu: Evo gdje se nalazi i šta nudi...

Sport01.09.18, 11:00h

Poznati bodybuilder otvara novi fitness centar u Sarajevu: Evo gdje se nalazi i šta nudi...
Svi koji žele vidjeti kako izgleda MHB Fitness centar pozvani su na njegovo svečano otvorenje, gdje će biti moguće testirati nove sprave, odličan izbor suplementacije te razgovarati sa vrhunskim sportistima

 

 

Proslavljeni bh. bodybuilder Mirnes Husanović otvorit će vrata potpuno novog fitness centra koji će ugostiti vrhunske sportiste iz svijeta fitnessa i bodybuildinga.

 
Husanović je tokom svoje karijere osvojio velik broj priznanja i medalja, a neke od onih koje se ističu su pet godina državni prvak, četiri godine prvak Balkana, Tri godine godine Bihać Open-a, tri godine prvak Kup-a Srbije, apsolutni Prvak Jagodina Open, Sarajevo Open, itd..


Pored toga što otvara novi fitness centar, Husanović nastavlja dalje sa svojim takmičenjima, a prvo koje slijedi je u Austriji polovinom septembra. 


Svi koji žele vidjeti kako izgleda MHB Fitness centar pozvani su na njegovo svečano otvorenje, gdje će biti moguće testirati nove sprave, odličan izbor suplementacije te razgovarati sa vrhunskim sportistima. 


Otvorenje centra je u nedjelju, 2. septembra, u 16 sati, u prostorijima Wisa shoping centra u Sarajevu, ulica Kurta Shorka broj 7. 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!