FOTO/ EVO ŠTA JOJ SAVJETUJE NUTRICIONISTA

Fotografija govori više od riječi: Angelina Jolie još je mršavija, nećete vjerovati na koliko kilograma je spala...

Showbizz31.08.18, 19:33h

Fotografija govori više od riječi: Angelina Jolie još je mršavija, nećete vjerovati na koliko kilograma je spala...
Ne zabrinjava toliko kilaža Angeline Jolie i broj kilograma, više zabrinjava ima li ona svaki dan dovoljno energije za život i svakodnevne obaveze

 


Angelina Jolie drastično je smršala i Hollywood life piše kako glumica ima samo 35 kilograma. Njeni prijatelji su zabrinuti jer se pretvara u kostur.  


Nutricionistica Caroline Craven za Hollywood life rekla je što bi savjetovala Angelini u ovoj situaciji.  


- Ne želim se baviti ni brojkom njenih kilograma niti time što bi trebala biti njena idealna težina, meni je puno važnije ima li ona  dovoljno energije za život. Naše tijelo treba kalorije kako bi normalno funkcioniralo i ako ne dobije potrebne kalorije, prisiljeno je trošiti tjelsne zalihe masti, a te rezerve su nam potrebne u slučaju da se dogodi nešto loše ili se razbolimo i tada posežemo za rezervama koje je tijelo stvorilo. Nažalost, u Hollywoodu vole samo mršavice i kost i kožu pa zato ne čudi sve veći broj mršavih zvijezda - ističe Caroline.

 

angelina-jolie-35-kg


Kaže kako je ne zabrinjava toliko kilaža Angeline Jolie i broj kilograma, više je brine ima li ona svaki dan dovoljno energije za život i  svakodnevne obaveze.  


- Zanima me ima li dovoljno snage za život, jer ako nema riskira bolest i smrt - kaže nutricionistica.


Dodaje kako stres može biti značajan faktor u gubitku kilograma i može stvoriti velike probleme, a Angelina je zbog borbe za skrbništvo nad djecom, sigurno pod velikim stresom. U svakom slučaju nutricionistica poručuje glumici kako što prije mora dobiti na kilaži jer na ovaj način ugrožava svoje zdravlje.

 

(Večernji.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!