VAŽNO JE 'ZAGRIJAVANJE'

Da sve ide glatko - savjeti za savršen analni seks: Ili ga voliš ili ne voliš, ipak...

DEPO PLUS31.08.18, 17:45h

Da sve ide glatko - savjeti za savršen analni seks: Ili ga voliš ili ne voliš, ipak...
Misliš da nisi spremna za analni seks? Evo nekoliko dobrih "trikova" za zagrijavanje za isprobati

 

 


S analnim seksom najčešće nisi na "ne znam" - ili ga jako voliš ili ga jako ne voliš. No ključ je da trebaš isprobati sama da bi bila sigurna je li to nešto što te uzbuđuje ili ne.

 


Vrlo vjerojatno si pročitala pregršt ispovijesti o tome kako može boljeti, dovesti te do orgazma, biti prljavo... Trebaš imati na umu da su sva ova iskustva vrlo individualna i da će takvo biti i tvoje.


Međutim, prije nego li dopustiš dečku da samo "uđe" u tebe, kako bi bila maksimalno opuštena prvo trebate proći period prilagodbe, odnosno analnog "zagrijavanja".


1. Koristi pravi lubrikant


Kako ondje baš nemaš prirodne vlažnosti, obavezno je koristiti lubrikant. Nabavi onaj na bazi vode i obilno ga koristi, čak i za igru sa seksi igračkama i prstima.


2. Nabavi seksi igračke


Iako su plugovi za stražnjicu različitih veličina dobar početak, možeš krenuti i s vibrirajućom igračkom samo na početku anusa ili čak i bez ulaženja. Već će vibracije dati dobru naznaku sviđa li ti se i želiš li probati dalje.


3. Ne smije boljeti!

 

Čak niti igra prstima, jezikom ili igračkama ne smije boljeti. Može te boljeti jer si neopuštena i stisnuti su ti mišići, pa jednostavno pusti i probaj sljedeći put. Čisto da znaš, osjećaj koji ćeš imati je kao da moraš obaviti veliku nuždu - iako se to (skoro!) nikad ne dogodi!


4. Probaj u kadi ili pod tušem


Seks u kadi nije nešto što se preporučuje, ali analni seks u kadi bi mogla isprobati. Tada si najčešće vrlo opuštena, pa je to dobar početak za uspješan i ugodan analni seks. S druge strane, ne moraš brinuti ni o tome jesi li čista.


5. Probajte plitko


Svi živci nalaze se u plitkom odnosno površinskom dijelu anusa, što znači da analni seks može biti zadovoljavajuć i da se radi samo o vršku penisa. Uđe li partner u cijelosti u tebe, tada bi te moglo početi boljeti i osjećaj potrebe za velikom nuždom bit će maksimalno naglašen!


6. Nemoj brzati!


Bilo da se radi o penetraciji ili igri prstima i/ili igračkama, nemoj žuriti i ne dopusti partneru da ima brze pokrete jer će te u startu sigurno boljeti.


7. Komunikacija je ključna


Bez iskrenog razgovora s partnerom, analni seks nikada neće biti opcija ili barem zadovoljavajuća opcija za oboje. Otvoreno pričajte o problemima i nesigurnostima koje imate, kao i o tome što vas privlači.


8. Nije prljavo, ali možeš se dodatno očistiti


Velika zabluda je da je analni seks prljav, jer u stvari u donjem dijelu crijeva praktički nemaš "prljavštine". Doduše, može biti naznaka nečega, što se događa i nešto je što morate oboje prihvatiti odlučujete li se za analni seks. Ako želiš biti sigurnija, otiđi na WC prije seksa i zatim se istuširaj.


9. Pazi na higijenu!  


Tvoj partner nikako ne bi smio koristiti iste igračke i prste u tvojoj stražnjici pa vagini jer može unijeti opake bakterije kojih se nećeš moći riješiti bez pomoći ginekologa. Isto vrijedi s penisom, zato pripazite!


10. Ako ti se ne sviđa nakon što si probala nekoliko puta, vjerojatno ti se neće ni sviđati


Ovaj faktor ovisi o više toga; kakav osjećaj imaš, kako se osjećaš s partnerom, kako se osjećaš vezano za vlastito tijelo... Možda ćeš s jednim partnerom uživati u analnom seksu, a s drugim nećeš praktički ni moći probati. U svakom slučaju, ako si probala nekoliko puta i ne ide, nemoj se forsirati na čin jer će samo izazvati frustracije za oboje.

 

(miss7/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!