DESET GODINA NAKON SMRTI LEGENDE

Danijela Dvornik prvi put otvoreno progovorila o životu bez Dine: Prvih pet godina najradije bih zaboravila, a onda...

Nedjeljni magazin31.08.18, 14:59h

Danijela Dvornik prvi put otvoreno progovorila o životu bez Dine: Prvih pet godina najradije bih zaboravila, a onda...
Danijela će, kaže, desetu godišnjicu ondje provesti u tišini, jer je osjetljiva na pompu koja se veže uz intimne trenutke

 

 


Kad su se otvorila vrata na nevelikoj terasi, najprije se začuo razdragan dječji smijeh, a potom je iz male kamene kuće izišla Danijela Dvornik (51) držeći u naručju devetomjesečnu nasmijanu djevojčicu - unučicu Balie Dee.

 

Deset godina, koliko je prošlo od smrti splitskog glazbenika Dina Dvornika, koji je preminuo 7. septembra 2008., na njegovoj udovici nije ostavilo traga. Štoviše, ona izgleda bolje nego ikada, baš kao što i pjesme njenog pokojnog supruga - koji je u 44 godine života ostavio neizbrisiv trag na hrvatskoj funky sceni - i danas zvuče jednako atraktivno.


U proteklih deset godina malokad je otvorila dušu, no novinare magazina Gloria ugostila je u svojoj kući u Sutivanu na otoku Braču, mjestu koje joj budi mnoge lijepe uspomene na život s Dinom.


Danijela će, kaže, desetu godišnjicu ondje provesti u tišini, jer je osjetljiva na pompu koja se veže uz intimne trenutke.


- Prvih pet godina bih najradije zaboravila. Bilo je to uistinu teško razdoblje. Činilo mi se da se stalno vrtim na mjestu, unatoč tome što sam se jako trudila da nastavim sa životom. Ni u čemu nisam pronalazila mir i zadovoljstvo. Iako su obitelj i bliski prijatelji bili uz mene, dugo sam se borila s osjećajem napuštenosti i praznine, koji su najgori demoni kad ostanete bez bliske osobe. Dino i ja smo zajedno proveli dvadeset i jednu godinu, od čega devetnaest u braku. Imali smo vrlo bogat i živopisan život, a onda sam preko noći ostala sama. Na koncu, svog muža nisam ni stigla oplakati - rekla je među ostalim Danijela u intervjuu za magazin Gloria u kojem govori kako se izvukla iz apatije, kako zarađuje za život, prgovara o intimnim trenucima s Dinom te odnosu s Ellom i unukom Balie Dee.


Intervju miožete čitati u novom broju magazinu Gloria koji je u prodaji od 30. avgusta.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!