Danas pada dogovor

Iskusni stručnjak zamijenit će Duška Vujoševića: Poznato ime novog selektora košarkaških Zmajeva?

Sport31.08.18, 10:21h

 Iskusni stručnjak zamijenit će Duška Vujoševića: Poznato ime novog selektora košarkaških Zmajeva?
Pedesetsedmogodišnji stručnjak iz Čapljine je u karijeri vodio Cibonu, Tofas, Slask, Fortitudo Bolognu, Virtus, Benneton, Unicaju, Cedevitu, te posljednje EA Milano

 

Doskorašnji selektor reprezentacije BiH, Duško Vujošević, zbog bolesti nije više u mogućnosti da vodi reprezentaciju, a njega će na klupi Zmajeva naslijediti iskusni stručnjak, Jasmin Repeša, saznaje Oslobodjenje.ba.

 

Prvobitno je bilo planirano da Mensur Bajramović vodi reprezentaciju u ovom prozoru kvalifikacija, ali je on dobio inostrani angažman, te neće voditi reprezentaciju, već će to biti Repeša koji bi danas trebao i definitivno dogovoriti saradnju sa Košarkaškim savezom BiH.

 

Pedesetsedmogodišnji stručnjak iz Čapljine je u karijeri vodio Cibonu, Tofas, Slask, Fortitudo Bolognu, Virtus, Benneton, Unicaju, Cedevitu, te posljednje EA Milano.

 

(Oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!