Saopćenje iz GRAS-a

Sutra izmjene u odvijanju gradskog prijevoza zbog godišnjice masakra na Markalama

Hronika27.08.18, 16:33h

Sutra izmjene u odvijanju gradskog prijevoza zbog godišnjice masakra na Markalama
Vrijeme potpune obustave saobraćaja u naznačenom terminu utvrdit će operativni organi MUP-a u zavisnosti od situacije na terenu

 

Iz KJKP Gradski saobraćaj d.o.o. Sarajevo danas je saopćeno da će, u skladu sa Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog obilježavanja godišnjice stradanja građana Sarajeva na pijaci Markale, u utorak 28. augusta  od 10.50 do 11.35 sati doći do izmjena u odvijanju javnog gradskog prijevoza. 

 

Tako će se tramvajski saobraćaj odvijati preko okretnice Skenderija, dakle neće biti u funkciji na relaciji Skenderija - Baščaršija - Higijenski zavod; dok će autobuska linija br. 31e Vijećnica - Dobrinja mijenjati polazni terminal i dijelom trasu, te će polaziti sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije - Skenderija u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom. 

 

Vrijeme potpune obustave saobraćaja u naznačenom terminu utvrdit će operativni organi MUP-a u zavisnosti od situacije na terenu, najavljeno je iz Službe za odnose sa javnošću GRAS-a.

 

 

 

(Fena/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!