FOTO/ NEMA NIJEDNE KLIJETNICE KOJA JOJ SE NIJE VRATILA

Mlada i atraktivna doktorica Marica zna šta treba ženama, i sebe je operisala: Pogledajte kako se 'uredila'...

ŽENA iN27.08.18, 10:58h

Mlada i atraktivna doktorica Marica zna šta treba ženama, i sebe je operisala: Pogledajte kako se 'uredila'...
Suptilnim korekcijama naglašava se prirodna ljepota. Izgledat ćete kao da ste se dobro naspavali - govori doktorica Vladilo i objašnjava kako jedan njezin tretman jedne regije lica s jednim mililitrom filera ili botoksa stoji oko tri tisuće kuna (oko 790 KM). Tretman traje 10, 15 minuta, oporavak nije potreban, nema nuspojava, a učinak je vidljiv godinu dana

 

Izvor: Jutarnji.hr

Piše: Mark Cigoj

 

Mlada i atraktivna liječnica dr. med. Marica Vladilo (32) na glasu je kao najpoznatija splitska doktorica za estetiku lica, antiaging i pomlađivanje, iako se tim poslom bavi samo tri godine. Zanimljivo je i da se doktorica Vladilo, prije nego što se preko raznih tečajeva, edukacija i seminara specijalizirala za estetiku lica, sama podvrgla korekciji lica.


To ne krije pa je nedavno na svom Facebook profilu objavila zajedničku fotografiju s doktorom koji joj je korekciju izveo i napisala: “Kolega dr. Tomica Bagatin, prvo je bio moj doktor, pa moj učitelj, a onda sam ga sustigla”.


- Danas više nikome iz Hrvatske ne bih dala da mi radi lice. Prije više od tri godine, prije nego što sam se počela baviti ovim poslom, usne mi je radio doktor Bagatin. Kada sam bila na svjetskom kongresu u Ateni, doktor Dimitri Sykianakis, koji u Grčkoj ima tri poliklinike, također mi je radio lice. Nakon toga sam samo jednom sama sebi doma pred ogledalom radila botoks, a filere nisam nikada - potpuno otvoreno priznaje dr. Marica Vladilo i objašnjava kako je usne radila dva, tri puta u tri, četiri godine, “čisto da ih održava”, a jagodice je odlučila napraviti zbog boljeg tonusa kože.


- Većina mojih prijateljica žele biti u trendu i ići na tretmane filerima i botoksom, a i mene je to oduvijek zanimalo pa sam prije nešto više od tri godine, u vrijeme dok sam bila trudna, izvan studija medicine krenula na edukaciju za estetiku lica. Znala sam što žene hoće jer to želim i ja. Znala sam kakve ja želim usne, kakve jagodice lica, znala sam kako rade u Hollywoodu, kako radi Kim Kardashian, ali mi to nije imao tko napraviti. Zato sam odlučila proći edukaciju i dobiti diplomu i licencu za rad. Možda netko neće shvatiti, ali ja to imam u sebi - započinje svoju priču doktorica Marica Vladilo.


Edukacije za estetiku lica na koju je krenula organizira zastupnik Juvederma, najboljih hijaluronskih filera za punjenje jagodica, usana i bora te botoksa za bore na čelu, koje proizvodi globalna farmaceutska kompanija Allergan sa sjedištem u Dublinu u Irskoj.

 

doktorica-marica-vladilo-2


Suptilne korekcije


- Prvo sam položila edukaciju za punjenje usana za koju moraš savršeno poznavati anatomiju i simetriju lica, znati gdje prolazi koji živac i krvna žila. Na toj edukaciji bilo nas je 15, a samo sam ja počela raditi. Najteže je naći prvog klijenta, a ja sam tretman napravila prvoj prijateljici, pa drugoj, trećoj… Bila sam u krugu zainteresiranih za estetiku lica, sve tretmane napravila sam savršeno, stekla njihovo povjerenje i tako je krenulo. Zatim sam već nakon mjesec dana išla na još jednu edukaciju, pa nakon dva mjeseca na još jednu, i svaki put stekla novu diplomu. Stalno se educiram i jer na Instagramu pratim doktora Simona, koji brine o estetici lica Kim Kardashian, a i poznat je po primjenama novih, boljih tehnika. Ja već sutradan te tehnike primijenim na svojim klijenticama - kazuje Marica, koja na Instagramu prati i nekoliko ruskih i američkih doktorica.


- Nema nijedne moje klijentice koja mi se nije vratila, jer su mi sve poslale prijateljice. I tako je već tri godine. Mislim da sam uspjela jer imam bolji pristup od drugih doktora koji klijente primaju kao na traci, odrade ih za deset minuta, i to je to. A ja svakome klijentu pristupam individualno, svakome dam svoj broj mobitela i kažem im da me mogu zvati kad god hoće. I zovu, neki i po 50 puta. Zapravo se i tako fokusiram na pronalazak najboljeg rješenja i najbolje kombinacije da dobijemo prirodan rezultat. Cilj takvog tretmana je zapravo “vratiti kazaljke starenja unatrag”, a ne drastično promijeniti izgled. Suptilnim korekcijama naglašava se prirodna ljepota. Izgledat ćete kao da ste se dobro naspavali - govori doktorica Vladilo i objašnjava kako jedan njezin tretman jedne regije lica s jednim mililitrom filera ili botoksa stoji oko tri tisuće kuna. Tretman traje 10, 15 minuta, oporavak nije potreban, nema nuspojava, a učinak je vidljiv godinu dana.


- Pune usne i naglašene jagodice na licu su “must have” u Hollywoodu i kod nas. Svi su ludi za filerima i botoksom. Zdrava, sjajna i svilena koža postala je trend i moda. Fileri su nam omogućili da bez plastičnih operacija skinemo masku umornog lica koju nam donosi svakodnevni ritam života. S filerima u tren postajemo ljepši, mlađi, zadovoljniji i puni elana. Fileri i botoks uzdrmali su svijet estetske medicine jer se bez noža i potrebnog oporavka dolazi do željenog izgleda. Sastojak filera je hijaluronska kiselina koja je dio kože, a koju gubimo starenjem. Filerima vraćamo mladolik i prirodan izgled kože. Dermalni fileri vraćaju izgubljeni volumen koži i preoblikuju lice.


Fileri popunjavaju i zaglađuju bore na licu. Njima korigiramo podočnjake, obraze, bradu, konturiramo jagodice te punimo usne vraćajući im punoću i senzualnost. Komplikacije su moguće ali, hvala bogu, nisam imala nijednu komplikaciju tipa infekcije koju je trebalo liječiti antibioticima. Podljev, oteklina i hematom su mogući, osoba koja ima osjetljiviju kožu može dobiti hematom koji je vidljiv dva, tri dana. Ja prva - otvoreno priznaje atraktivna doktorica koja tvrdi da nema nuspojava ni kada se prestane s tretmanima s filerima i botoksom.


U čemu je tajna vještina mlade doktorice čitajte OVDJE.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!