NASTAVLJA SE RAT IZMEĐU BHRT-a i FTV-a PREKO LEĐA TV PRETPLATNIKA

Umjesto "Dnevnika 2" emitirana još jedna repriza serije „Lud, zbunjen, normalan“

Mediji26.08.18, 21:45h

Umjesto
Dnevnik 2 Federalne televizije koji po pravilu počinje u 19.30 sati večeras nije bio prikazan. . Kao razlog je navela sistem BHRT-a koji navodno nije bio u funkciji

 

Nakon skoro 13 minuta zakašnjenja gledateljima se obratila voditeljica ove televizije i saopćila da zbog tehničkih problema emisija neće biti emitirana. Kao razlog je navela sistem BHRT-a koji navodno nije bio u funkciji.

 

- Poštovani gledatelji ispričavamo se zbog tehničkih poteškoća nastalih u realizaciji Dnevnika 2. Sistem koji za Federalnu TV održava BHRT u ovom trenutku nije u funkciji. Molimo za razumijevanje i strpljenje. Potrudit ćemo se u što kraćem vremenskom razdoblju otkloniti poteškoće. Hvala na razumijevanju - kazala je voditeljica.


Iz BHRT-a su kratko  izjavili  da nisu informisani o kvaru i razlozima neemitovanja centralne informativne emisije FTV-a.

 

U nastavku programa uslijedila je još jedna repriza popularne humorističke  serije "Lud, zbunjen, normalan".

 

(DEPO Portal/ak)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!