Afera koja drma region

Severina se oglasila preko advokatskog tima: Evo šta kaže o spornim fotografijama

Showbizz23.08.18, 16:32h

Severina se oglasila preko advokatskog tima: Evo šta kaže o spornim fotografijama
Hrvatska pjevačica ne izlazi iz stana u Zagrebu u koji je stigla prije nekoliko dana, a isto se dešavalo i prije 14 godina kada je na internetu osvanuo njen privatni snimak seksa

 

Povodom eksplicitnih fotografija koje su u ponedjeljak uveče osvanule u javnosti, oglasio se advokatski tim Severine Kojić koji tvrdi da je u pitanju fotomontaža.

 

Advokati Severine Kojić, naime, tvrde da fotografije zbog kojih se pjevačica prije četiri dana našla u centru skandala nisu vjerodostojne.

 

- Navedene fotografije nisu vjerodostojne, to jest na ko zna koji nezakonit način su nastale. Pribavljene fotografije predstavljaju fotomontažu - navodi se u saopštenju Severininih advokata koje je stiglo na adresu beogradskog Blica.

 

Podsjetimo, fotografije na kojima je Severina potpuno naga osvanule su u svim regionalnim medijima, a ova afera već četvrti dan drma region.

 

Kako pišu hrvatski mediji, od kada su eksplicitne fotografije osvanule od Severine nema ni traga ni glasa. Ona, kako navode tamošnji mediji, ne izlazi iz stana u Zagrebu u koji je stigla prije nekoliko dana, a isto se dešavalo i prije 14 godina kada je na internetu osvanuo njen privatni snimak seksa.

 

Biznismen Milan Popović, sa kojim Severina ima sina Aleksandra, takođe se oglasio nakon što su pjevačicine fotografije objavljene, i naveo da je zabrinut da će ovaj skandal nanijeti veliku štetu njihovom nasljedniku.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!