Ludost ili hrabrost?

Bivši vojnik izazvao Mirka Filipovića i dobio odgovor: 'Skupio sam mu*a...samo dođi, psihijatrija nije daleko'

Sport20.08.18, 14:06h

Bivši vojnik izazvao Mirka Filipovića i dobio odgovor: 'Skupio sam mu*a...samo dođi, psihijatrija nije daleko'
Cro Cop trenutno trenira s ciljem što bržeg dovođenja u optimalnu formu te se i dalje nada kako bi do kraja godine mogao odraditi dvije borbe, od čega bi mu onda za Silvestrovo konačno bila posljednja u karijeri

 

Kada ste Mirko Filipović uistinu vam rijetko može biti dosadno. Posebno ako imate “hrabrosti” ući u zahtjeve za poruke u svom Facebook sandučiću te pogledati šta tamo ima. Mirku je izgleda došla želja pogledati ko mu piše, a jedna ga je poruka toliko zaintrigirala da se odlučio njome javno pohvaliti.

 

Ukratko, Filipović je dobio izazov od momka koji se predstavio kao bivši vojnik. Zanimljivo, isti je prvo Cro Copu napisao da je dobar borac te da ga smatra uzorom, da bi onda krenulo podcjenjivanje i izazivanje. Tako je isti rekao da bi predvidio svaki njegov potez te da smatra da ga Cro Copov high kick ne može srušiti. Nakon toga se malo osigurao izjavom da bi mu trebala tri do četiri mjeseca prije nego bi bio sposoban savladati Filipovića. Pozvao ga je da “skupi muda” i odgovori mu.

 

Iako se može pretpostaviti da profesionalci često dobijaju ovakve poruke te da bi svakako najpametnije bilo iste ignorisati, Cro Cop je ovim putem odlučio odgovoriti, odnosno “skupiti muda”, kako je on sam napisao. Pozvao je momka na sparing u dvoranu, a usput je dodao i malo trash talka. Sve je popratio komentarom “danas izgleda svako može biti vojnik i dobiti oružje u ruke…”

 

Cro Cop trenutno trenira s ciljem što bržeg dovođenja u optimalnu formu te se i dalje nada kako bi do kraja godine mogao odraditi dvije borbe, od čega bi mu onda za Silvestrovo konačno bila posljednja u karijeri.

 

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!