tužan ishod strašne nesreće

Preminula u mostarskoj bolnici: 60-godišnja Sarajka, suvozačica iz 'tourana', izgubila bitku za život

Hronika20.08.18, 09:46h

Preminula u mostarskoj bolnici: 60-godišnja Sarajka, suvozačica iz 'tourana', izgubila bitku za život
Na mjestu nesreće pripadnici Policijske uprave Mostar su obavili uviđaj, a po naredbi dežurne tužiteljice vozila su izuzeta radi vještačenja tehničke ispravnosti

 
Pedesetdevetogodišnja Sarajka N. B., koja je juče teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se u jutarnjim satima dogodila u mostarskom naselju Ortiješ, preminula je u mostarskoj bolnici od posljedica poreda, potvrđeno nam je iz MUP-a HNK. 


- Od zadobijenih teških tjelesnih povreda, N. B. (59) iz Sarajeva je preminula u mostarskoj bolnici u 10.55 sati, dok je vozač R. P. (58) zadobio teške tjelesne povrede, ali je u stabilnom stanju - kazao nam je dežurni u Operativnom centru MUP-a HNK.  

 

Na mjestu nesreće pripadnici Policijske uprave Mostar su obavili uviđaj, a po naredbi dežurne tužiteljice vozila su izuzeta radi vještačenja tehničke ispravnosti.

 

Nesreća se dogodila jučer oko 8 sati, kada je automobil "VW touran", koji se prethodno sudario sa "fordom" na cesti, udario u betonski stub na benzinskoj pumpi. 

 

Vozač i suvozačica su sa teškim povredama prevezeni u bolnicu, dok je na mjestu nesreće stradao porodični pas. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!